promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Már csak ez hiányzott Magyar Péternek: Majka csípős megjegyzése még a Tisza párt elnökének is fájhatott

Már csak ez hiányzott Magyar Péternek: Majka csípős megjegyzése még a Tisza párt elnökének is fájhatott

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Vogel Evelin interjúja után most Majkától kapta meg a magáét Magyar Péter, nem fogta vissza magát az RTL régi-új sztárja.

Hol van már az, amikor Majka először megjelent a Való világ falai között és az egyik villában kapott feladat alatt megmutatta rapper, szövegíró és énekesi tehetségét? Sok víz lefolyt azóta a Dunán szó szerint és átvitt értelemben is, a szerencsétlen sorsú ózdi fiúból pedig akinek néhány száz forint alig csörgött a zsebében Magyarország egyik legnépszerűbb énekese, előadóművésze, televiziós személyisége és műsorvezetője lett. A hírnévvel persze felelősség is jár, tudja ezt Majka is, aki bár igyekszik magát távoltartani a pártpolitikától és az ezzel kapcsolatos véleményezésről, néha mégis megmondja azt ami "böki a csőrét".

Majka egyik oldalba sem fél beleállni.

Bár előszeretettel sütik rá a jobboldali jelzőt, a jelenleg hatamon lévő kormányt sem kíméli, ha arról van szó. Egy fesztiválokról szóló interjújában például kifejezte, hogy igazán nagy probléma az országban a szegénység és nem jó az irány, ahová ez az egész halad.

Most a Partizánnak adott interjút és Gulyás Marcinak adott kíméletlen válaszokat az igazán nehéz kérdésekre is.

Szóba került természetesen az átigazolása, ahol Majka továbbra is úriemberként fogalmazott és nem szeretett volna rosszat mondani a TV2-re, hiszen évekig közösen dolgoztak együtt, de itt is jelezte, hogy voltak olyan dolgok a csatornánál, amivel ő nem tudott azonosulni, ezért sürgető volt számára a váltás. Ismét elmondta, hogy az X-Faktorban, mint műsorban rettenetesen bízik és szerinte sok csatorna ezt választja majd a korábbi munkahelye, a konkurens TV2 adása helyett.

A beszélgetés egy pontján szóba került Magyar Péter is, Majka pedig a Tisza párt elnökéről is elmondta a véleményét.

Szerinte nincs szó semmiféle kiválasztottságról, egyszerűen Magyar Péter jókor volt, jó helyen. Azt sem rejtette véka alá, hogy nem gondolja tartósnak a pozícióját. Magyar Péter nagyon rövid idő alatt lett nagyon népszerű (a rapper itt két hetet mond) és szerinte éppen ezért, ha jönne valaki, aki hasonló elképzelésekkel és kaliberrel van felruházva, akkor könnyen elérhetné ugyanezt a rajongást.

Az is kiderült, hogy nézi Orbán Viktor videós tartalmait.

Az egyik ilyenben Azahriah és Majka között kellett választania a miniszterelnöknek, aki az utóbbi mellett tette le a voksát, ez pedig jól esett Majkának.

„Én annak is örülök, ha Orbán Viktor tudta ki vagyok, Márki-Zay nem tudta.”

Az interjút teljes hosszában ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Forrás: index.hu