promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Undorító dolgot csinált egy magyar futár, így törnek ripityára az értékes csomagok

Undorító dolgot csinált egy magyar futár, így törnek ripityára az értékes csomagok

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Valamiféle nagyon súlyos frusztrációt vezethetett le a csomagokon.

Valószínűleg a legtöbbünkkel már előfordult, hogy hiába a gondos csomagolás és a törékeny címke, jelzett a vevő, hogy bizony összetörve érkezett a küldemény. Ugyanennek persze a fordítottja is előfordulhat, és nem kevés időbe és utánajárásba telik, hogy egy ilyen esetet követően visszakapjuk a pénzünket, és nem is feltétlenül van garancia arra, hogy sikerrel járunk.

Kevesen gondolnak bele abba, hogy mi vezet odáig, hogy törötten érkezik egy csomag. Persze legtöbbször valóban csak a véletlennek köszönhető, ám mint ebből a Reddites történetből kiderül, előfordulhat olyan alkalom is, amikor egy futár a legkevésbé sem törődik azzal, hogy miként bánik a rábízott csomagokkal:

„A mai napon elmentem sétálni és arra lettem figyelmes, hogy egy kisbuszból dobozokat dobálnak ki. Először azt gondoltam biztosan a mellette álló intézményhez tartozik a busz és talán szemetet dobálnak. Amikor közelebb értem láttam, hogy ezek csomagok”

– kezdte történetét a posztoló.

„Miután teljesen a busz elejéből kidobálta a földre (tehát métereket repült), rátette egy molnárkocsira és elhúzta egy kb. 10 méterre lévő másik autóhoz. Ott az egészet leborította róla majd az egyikbe többször beleütött.”

„Ezen kívül volt egy üres összetört doboz a földön, de nem tudom mikor került oda, viszont a futárszolgálat logója is rajta volt. Később mentem arra, akkor még ott állt az autó amiről ledobálták, a másik már nem. Azt gyanítom elromolhatott az autó, ezért át kellett rakodni"

- tette hozzá.

A poszt alatt több felháborodott hozzászóló is kifejtette véleményét, egyikőjük azt javasolta, hogy hasonló esetben célszerű fotót készíteni, és a sztorival együtt elküldeni a futárszolgálatnak. Mint írta:

„Elég szomorú, hogy amúgy az emberek fizetnek egy szolgáltatásért és így bánnak a rendelt áruval, ami akár sérülékeny is lehet, majd a futár mossa kezeit, hogy hát ő nem érti, mi történhetett”

– írja, persze mint minden más esetben, itt is érdemes megjegyezni, hogy vélhetően ez csupán egy nagyon rossz példa volt, és nem ez a jellemző a futárok körében.