promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi azonnali cselekvést követel az árvíz kapcsán, friss videója mutatja mekkora a baj

Schobert Norbi azonnali cselekvést követel az árvíz kapcsán, friss videója mutatja mekkora a baj

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Felesége Rubint Réka is a gáton van, ez most fontos.

Árvíz az országban, politikusok a gáton

Amint arról bizonyára már mindenki hallott, hazánkat (és az egész régiót) az elmúlt évek legkomolyabb árvízhelyzete sújtja: bár a szakértők becslései szerint az idei áradás el fog maradni a legutóbbi nagy, 2013-as árvíz mértékétől, azért a közösségi médiát már igencsak bejárták a felvételek, és a helyzet komolyságát alulbecsülni komoly hiba lenne.

A helyzetre ráérezvén a minden kétséget kizáróan fantasztikus emberekből álló hazai politikus gárda egymással versenyezve vetette bele magát az árvízhelyzetbe: rosszul szabott öltönyeiket és elegáns cipőiket gumicsizmára cserélték, és videósok hadával vonultak ki a gátra védekezni (kivéve az egyik államtitkár, aki a Tiszánál járva megállapította, hogy nincs semmi baj, de hát ez érthető, ilyen fontos pozícióban nem lehet elvárni, hogy a politikus tisztában legyen az általános iskolai földrajzzal).

Schobert Norbi és Rubint Réka Szentendrén védekeznek

Érdekes jelenség viszont, hogy a hazai hírességek még nem özönlötték el a gátakat (egyik felük Ázsiában, másik az edzőteremben, a többiek pedig táncórán) - kivételt jelent ez alól a Schobert házaspár.

Norbi és Réka viszont meglehetősen őszintének tűnik: a házaspárról tudott, hogy Szentendrén laknak, így nekik nem a második kerület biztonságos hegyei közül kellett leereszkedniük, hanem tényleg magukénak érezhetik a szituációt, ugyanis helyben álltak be a várost biztosítani próbáló önkéntesek és szakemberek közé homokzsákokat tölteni és hordani, amiről készítettek videót a közösségi médiába is.

Norbi és Réka is jó hangulatúnak tűnik a videón - Norbi vicceskedve azt is hozzátette, hogy a mai edzés alól mindenki megkapja a felmentést. Akinek volt már szerencséje hosszabb időn keresztül ásni vagy lapátolni, annak túlságosan nem kell bizonyítani, hogy például a hasizom fejlesztésére egészen kiváló, sajnálatos, hogy általában borzalmas háttartással történik a procedúra, és a munkanap végén sem nagyon nyújtják le, így azért tud egészségügyi problémákat okozni, de a természetes izomzat építéséhez egyébként kiváló gyakorlat.