promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Temetés helyett bulizni ment a barátnőm, gusztustalan hazugságon kaptam

Temetés helyett bulizni ment a barátnőm, gusztustalan hazugságon kaptam

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ezt esélye sem volt kimagyarázni, örökre elásta magát nálam, és már nem volt visszaút számára.​

Vannak olyan tettek, melyek teljesen szét tudják zúzni a bizalmat a párkapcsolatokban. Ilyennek számít az is, amikor az egyik fél nem őszinte. Ebben a történetben az egyik legnagyobb tiszteletlenséget követték el.

„Több mint két éve voltunk együtt. Mindig azt éreztem, hogy én teszek többet bele ebbe a kapcsolatba, de reméltem, hogy idővel kiegyenlítődik mindez. Nem éltünk még együtt, pedig nagyon szerettem volna, ha szintet lépünk, de valahogy a részéről mindig úgy alakultak a dolgok, hogy nem tudtunk összeköltözni. Utólag persze ez is értelmet nyert.”

„A családját kétszer láttam az évek alatt, nem is invitáltak többször, én sokszor meghívtam, de csak háromszor találkozott a családommal. Az elején lelkes volt a közös programok kapcsán, de idővel ez is elmúlt. Kis túlzással távkapcsolattá silányult az egész, és bár minden nap beszéltünk, előfordult, hogy hetekig nem láttuk egymást. Aztán volt, hogy hetekig egymás mellett voltunk, olyankor viszont minden jónak tűnt.”

„Idővel viszont furcsává vált, hogy az ő programjai a kapcsolatunk felett voltak. A barátaival egyedül ment szórakozni, a családi nyaralásokra nem hívott, minden más elsőbbséget élvezett, én pedig nem tudtam ezekkel »versenyezni«, nem nagyon jártam bulizni, nem igazán vagyok izgalmas ember, és a pénz sem vetett fel akkoriban.”

Gusztustalan hazugságon kapta

„Aztán az egyik ősszel nagyapám megbetegedett, amikor pedig rosszabbra fordult az állapota és kórházba került, barátnőm látva a családi drámát, inkább hazament, gondolom kényelmetlenül érezte magát. Papa néhány nap múlva meghalt, a családdal együtt intéztük a búcsúztatót, barátnőmtől pedig ígéretet kaptam, hogy a temetés napján jön, és nálam marad egy darabig.”

„A temetés reggelén üzenetet küldött, miszerint nagyon megfázott és belázasodott, ezért inkább nem jönne. Ezt persze tiszteletben tartottam, még mondtam is neki, hogy így ne induljon útnak. Megbeszéltük, ahogy felgyógyul, jön. A temetés után én is otthon aludtam, éjszakába nyúlóan beszélgettünk, sztorizgattunk a papa életéről. Alvás előtt a telefonomat pörgettem, és láttam, hogy a barátnőm egyik legjobb barátja kitett egy történetet, megnéztem, és a legnagyobb meglepetésemre egy bulifotó volt, amin barátnőm is rajta volt. Azonnal hívtam őt, de nem vette fel. Iszonyat csalódott voltam, egész éjszaka nem aludtam, aztán reggel 10-kor jött az üzenet: »miért kerestél éjjel? Aludtam«”

„Addigra a történet már nem volt sehol, gondolom a barátnője is megtudta a fedősztoriját, aztán letörölte. Felhívtam, és szembesítettem, ő pedig szó nélkül kinyomta a telefont. Azóta sem beszéltünk, életem egyik nagyon nehéz pillanatában hagyott cserben, én pedig óriási baleknak éreztem magam. Vajon hányszor vert át? Nem tudok megbízni azóta az emberekben, és bár igyekszem nyitott lenni a világra, ismerkedni, kimozdulni, úgy érzem, ez örökre nyomot hagy bennem.”