promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Benyitottam a kamasz fiam szobájába és undorító dolgon kaptam rajta, azonnal hívtam a családsegítőt

Benyitottam a kamasz fiam szobájába és undorító dolgon kaptam rajta, azonnal hívtam a családsegítőt

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc

Akár a rendőrséget is értesíteném, ha ettől észbe kap. 

Ágota mindent megtett a családért, de néha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt tervezzük. Fiáról egy átlagos este derült ki szörnyű dolog, amin azóta sem tudott túllépni. Most az ő történetét olvashatjátok.

Kedves Promotions! Sokan meg fognak kövezni, hogy édesanyaként nyilvánosságra hozom a fiam kálváriáját, de nem érdekel. Annyi, de annyi eltékozolt anya-fia kapcsolatot láttam, hogy biztos vagyok benne:

Most kell erősnek lennem.

A fiam már kicsi korában sem volt egy angyal, mindig a csínytevések középpontjában állt. Nem vagyunk egyszerű család, de erről nem szeretnék bővebben beszélni. Sok volt a vita és a feszültség, voltak gondok a házasságomban is, illetve a kisebbik fiam születése után a nagyobbik fiam nem találta a helyét és én is szülés utáni depresszióval küzdöttem. Sosem voltak egyszerűek a hétköznapok.

Az iskolakezdés mindig is feszültséggel teli volt.

Az idei év sem telhetett el otthon botrány nélkül. A fiam nemes egyszerűséggel nem jelent meg az év első hetén. Korábban már közölte velünk, hogy nem látja értelmét a közoktatásnak és neki elege van, mi pedig nem fogjuk megmondani mit kezdjen magával.

Nagy kudarc ez egy szülőknek, akármennyi is a nehézség egy kamasz fiúval.

Egyik éjszaka nem tudtam aludni és felkeltem, ki akartam menni a konyhába. Nem szokásom ez, jó alvó vagyok, most mégis így történt. A konyhában ittam egy kis vizet, hallgattam néhány rövidebb podcastet, majd egyszer csak olyan hálát és békességet éreztem, hogy be akartam nézni a gyerekeim szobájába.

Szóval benyitottam a kisfiamhoz, aki csenden aludt, ezután pedig a nagyobb fiam következett. Hozzá is nagy szeretettel tértem be, azt hittem már alszik.

Ekkor láttam meg a felháborító jelenetet, amivel megkerestem a családsegítőt.

Az ágyon ott hevert az én és a férjem tárcája, kiterítve belőle az összes pénz. Mikor észrevett hihetetlenül zavarba jött, majd üvölteni kezdett.
Mégis milyen jogon jövök be a szobájába, magánszféra stb.

Én viszont összetörtem, meg akart lopni. Újra. Korábban ugyanis észrevettem, hogy néhány ezer forint hétről hétre eltűnik, de mindig a feledékenységemre fogtam.

Most pedig minden értelmet nyert. A fiam meglopott.

A férjemnek kénytelen voltam elmondani a dolgot és a családsegítő mellett döntöttük egyelőre. Az első alkalom nagyon ellenségesen telt a fiam és közte, de érzem, hogy komoly indulatok munkálkodnak benne, amiknek a végére kell járni.

Most sem velem, sem az apjával nem beszél és fogalmam sincs, hogy visszakapjuk-e még a gyermekünket valaha. Becsületesen.