promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csalódtam a páromban, 8 évet vártam az eljegyzésre, de négy szóval elintézte az egészet
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyet egyetlen nő sem akar hallani az eljegyzésén.

A legtöbb nő mesebeli, romantikus eljegyzésről álmodozik, akadnak azonban olyan esetek amikor nem úgy sül el minden, ahogy azt álmainkban gondoltunk. Egy brit hölgy például komolyan elgondolkodott azon, hogy inkább lezárja a kapcsolatát barátjával, miután az mindössze négy szóban elintézte a lánykérést.

A nő egy közös kempingezés során már sírva is fakadt, mert azt hitte, hogy a nyolcéves kapcsolatuk után sem fogja feltenni a nagy kérdést, amire ő már nagyon régóta várt, amikor azonban a férfi ezt mégis megtette, csalódás volt az egész.

A menyasszony végül a Reddithez fordult, hogy megkérdezze az embereket, mit tegyen a kiábrándító eljegyzés után. A következőket írta a bejegyzésben:

A vőlegényemmel nyolc éve vagyunk együtt. Összességében nagyszerű, stabil kapcsolatunk van, de nem tudok túllépni az eljegyzés miatti állandó csalódásérzeten. Nem kaptam egy ezért szeretlek beszédet, vagy egy nagy gesztust, amikor feleségül kért engem, még csak nem is ereszkedett fél térdre. Ez volt a kempingezésünk utolsó napja, és azt hittem, hogy meg fogja kérni a kezem. Ám ő aznap este csak horgászni akart, ezért beültem a kajakomba, és több mint egy órán keresztül sírtam magamban, hogy nem, ez nem lehet.

Ám amikor végül behozták a kajakokat horgászat után, a férfi a teherautójához ment, majd átnyújtott neki egy gyűrűs dobozt, és mindössze négy szót mondott neki, amitől a lány teljesen megsemmisült. Ahogy átadta neki a gyűrűsdobozt, így szólt:

Ez boldoggá tesz majd.

Ennek már egy éve, a páros pedig idén újra ellátogatott az eljegyzésük helyszínére, a vőlegény azonban még ezt sem szerette volna nagyon megünnepelni.

Össze kell házasodnunk augusztusban, de nem tudok túllépni ezen. Sírok, ha a barátaim gyönyörű eljegyzést kapnak, sírok a romantikus filmeket nézve. Csalódottságot érzek amiatt, hogy soha nem fogom átélni azt a szerelmi gesztust, amiről egész életemben álmodtam. Bármikor, amikor nézeteltérésünk van, eszembe jut a csalódottság, amit az eljegyzéssel kapcsolatban érzek. Ez az érzés elhomályosítja, hogy mit érzek iránta, pedig soha nem bánt rosszul velem, és ő a legjobb barátom. Nem akarom, hogy emiatt tönkre menjen a kapcsolatunk, de nem tudom, hogyan tovább

- vallotta be a nő a Redditen. A bejegyzése után sokan vigasztalni kezdték, mondván ettől függetlenül az esküvő még igazán romantikusra sikerülhet, az pedig elfeledtetheti vele a csalódottságát. Természetesen akadt azonban olyan is, aki azt javasolta inkább hagyja el a férfit, ha még azzal sem tisztelte meg, hogy egy normális eljegyzéssel ajándékozza meg - írja a Mirror.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás