promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes felvétel terjed fénysebességgel az interneten, valakinek sikerült a lehetetlen
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen tökéletes fotót lőtt teljesen véletlenül egy ír férfi.​

Döbbenetes fotót lőtt teljesen véletlenül egy amatőr fotós. A kép annyira népszerű lett a közösségi oldalakon, hogy azóta szinte az összes brit hírportál beszámolt a történetéről.

A tökéletes fénykép elkészítése bizony nem egy könnyű vállalkozás, és bizony előfordul, hogy valami egészen megdöbbentő dolog történik közben. A profi és amatőr fotósoknak hosszú ideig tarthat, mire megtalálják a tökéletes technikát egy-egy jó fotó elkészítéséhez, a minőségi felszereléshez pedig rengeteg pénz is szükséges. Néha azonban, bár csak nagyon ritkán elsőre sikerül elkészíteni a lehető legjobb képet. 

Gavin Bestnek pedig mindezt úgy sikerült megtennie, hogy észre sem vette, hogy ezt teszi. A 43 éves férfi a barátaival sétált Belfastban,  szilveszter napján, amikor úgy döntött, megáll és lefényképezi a tájat. 

Amikor utólag megnéztem a képeket a mobilomon, nem vettem észre semmit; csak néhány nappal később, amikor a laptopomon néztem át a képeket, akkor tűnt fel valami, ami egészen megdöbbentő volt 

- nyilatkozta a Mirrornak a fotós.

Mint kiderült, a férfi időzítése egészen tökéletes volt, ami egy elképesztően vicces felvételt hozott létre. A fotón a háttérben egy hegyen ugráló ember látható, akinek a kiléte egyébként ismeretlen, mint ahogy az is, hogy miért döntött úgy, hogy egy sziklán emelkedik a magasba. Talán ez is egy szilveszteri tréfa volt, ki tudja, a felvétel azonban igen különlegesre sikerült az akciójának köszönhetően. 

Elég őrült lenne, ha sikerülne megtalálni őt.

- fejtette ki Gavin, aki az említett fotót az X-en, korábbi Twitteren osztotta meg és mostanra több mint 1200 lájkot is kapott rá. Az emberek teljesen elvannak ájulva a különleges pillanatot megörökítő fotótól olyannyira, hogy többen kutatómunkába is kezdtek a magasba ugró férfi megtalálása érdekében, ám egyelőre nem tudni ki a titokzatos illető a képen.

A fotó és az elkészülésének története az alábbi videóban még részletesebb bemutatásra kerül, így mindenképp érdemes egy pillantást vetni rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás