promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különleges fotók kerültek elő Diana és Károly esküvőjéről - Itt még tényleg boldognak tűntek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma van Károly és Diana esküvőjének évfordulója.

A brit királyi család talán legnagyobb tragédiája volt, mikor Diana 1997. augusztus 31-én, mindössze 36 évesen életét veszítette egy tragikus autóbalesetben. Ekkor már rég nem volt Károly felesége, a két közös gyermekük, Vilmos és Harry azóta sem tudták teljesen feldolgozni édesanyjuk hirtelen és megrázó halálát – a britek nagyon szerették Dianát, nem fordultak ellene, mikor elhagyta Károlyt.

Diana és Károly ma 42 éve, 1981. július 29-én házasodtak össze a Szent Pál-bazilikában, a ceremóniát állítólag közel 1 milliárd ember követte a televízióban. 1982-ben született meg az első gyermekük, Vilmos, 1984-ben pedig a második, Harry. A '80-as évek végére állítólag Diana és Károly házassága eléggé megromlott, de ezt sokáig titkolták – a brit bulvárlapok teregették ki a szennyest.

Károly és Diana is másokkal kavartak a házasságuk végén, így nem meglepő, hogy 1992-ben szétköltöztek, 1996-ban pedig hivatalosan is kimondták a válásukat.

Károly szeretője nem más volt, mint a jelenlegi felesége, Kamilla királyné, Diana pedig élete végén egy Dodi al-Fajed nevű férfival jött össze, aki mellette halt meg 1997-ben a tragikus autóbalesetben – ami egyesek szerint nem csupán baleset volt, de ez inkább egy furcsa összeesküvés-elméletnek tekinthető, hiszen azóta sem találtak bizonyítékot erre a megdöbbentő teóriára.

Itt lehet megtekinteni pár különleges képet Diana és Károly nagyszabású esküvőjéről, amikor még minden rendben volt, és senki sem sejtette, hogy milyen tragédia fog történni évekkel később:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás