promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő, új információ kerül elő Diana hercegnőről, ez teljesen más megvilágításba helyezi a történteket
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Diana hercegé walesi hercegné egy csodaszép nő volt, férfiak milliói vesztek meg érte. Így nem csoda hát, hogy egész világ volt megdöbbenve azon, amikor férje, III. Károly (mostmár) brit király mégis el akart tőle válni, mert a szíve egy másik nőért dobogott.

A hercegné 1981-től 1996-ig volt III. Károly felesége, példás családanya, szerető feleség. A házassága zátonyra futása rosszul érintette, sokáig még szerette volna a férjét megtartani, azonban a szívnek nem lehet parancsolni, így végül elváltak.

Diana ezután a szingli nők táborát erősítette (bár a híresztelések szerint a válás hivatalos kimondása előtt is randevúzgatott), azonban ez mindenképpen vízválasztó volt a társadalmi helyzetét tekintve. Szabad volt az út Diana szívéhez és a férfiak élni is akartak ezzel a lehetőséggel

Az egyik leghíresebb hódításáról láttak most új információk napvilágot, melyben nem kisebb nevek szerepelnek, mint Elton John, Sylvester Stallone és Richard Gere.

Az a tény már kotábban is ismeretes volt, hogy a keménykötésű Sylvester Stallone nem bírta elviselni a szépfiú Richard Gere-t. Az, hogy mi volt az ellenszenv pontos oka, arról nincsenek információk, mindenesetre az ellenségeskedés odáig fajult, hogy Stallone kirúgatta A lordok bandája című film forgatásáról Gere-t, akinek szintén szerepe lett volna a filmben.

A két sztár közötti gyűlölet teőtpontja egy Elton John által történt bulin csúcsosodott ki, melyre a két színész és Diana hercegné is hivatalos volt. Stallone azzal a nem titkolt szándékkal érkezett, hogy meghódytja az exhercegné szívét, azonban Gere megelőzte. Stallone arra lépett be, hogy Diana és Richard szívélyesen beszélgetnek és nevetgélnek. A vacsora előtt a házigazda észrevette, hogy a két színész eltűnt. A folyasón találta meg őket, egymást lökdösve, ökölharcot akartak vívni Dianaért.

A vitának Elton John párja vetett véget és Stallone elviharzott.

Gere ezután visszatért Dianához és folytatták az ismerkedést. A beszélgetés azonban nem ment tovább, nem lett közöttük kapcsolat.

Azonban, az új értesülések szerint, lehet, hogy az egész fent leírt történet egy hazugság. A történtekre egyedül Elton John emlékszik, aki vitathatatlanul nagy showman, így elképzelhető, hogy kicsit kiszínezte a történteket. Sőt, külön érdekesség, hogy Stallone egyenesen nevetséges kitalációnak nevezte a történetet, szerinte  még csak hasonló sem történt soha.

Hogy mi az igazság, azt sosem fogjuk megtudni, hacsak egyszer Richard Gere el nem meséli a saját verzióját is, azonban úgy tűnik, hogy az érintett felek nem akarnak többet foglalkozni ezzel a múltbéli üggyel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás