promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Tönkretették az X-Faktor példás családapájának az életét, pletykalapból tudta meg a világ, hogy elhagyta a gyermekei anyját

Tönkretették az X-Faktor példás családapájának az életét, pletykalapból tudta meg a világ, hogy elhagyta a gyermekei anyját

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc

Egyetlen cikkel hozták mérhetetlenül megalázó helyzetbe a családapát.

A magyar sztárok élte sem fenékig tejföl és a csillogás mögött sokszor hatalmas drámák húzódnak meg. Tóth Gabi válása kapcsán már megtapasztalhattuk, hogy milyen az, amikor a nép ítéletet mond egy kapcsolat végén, úgy, hogy vélhetően a legtöbb véleményhuszár élt már át hasonlót: harcolni egy kapcsolatért, elgyászolni, szenvedni és a végén kimondani a legnehezebbet, azt, hogy vége van, elfáradt mindenki.

Egy szakítás mindig szomorú, de az élet természetes része.

Hogyha egy ismert ember válik el, akkor minden esetben ráhúzzák a vizes lepedőt és beindul a pletykagépezet: biztosan félrelépett, nem bír magával, hogy képzelte, szegény másik fél, holott fogalma sincsen az embereknek arról, hogy mi is történt valójában annak az adott párnak a magánéletében, nem tudni, hogy milyen küzdelem játszódott le a négy fal között.

Bukott már ebbe karrier, mentek tönkre életek, mintha nem lenne éppen elég nagy fájdalom az, hogy elveszítették azt, aki egykor a legfontosabb volt nekik. A gépezet most ismét lecsapott és egy új embert rántott bele a figyelem célkeresztjébe.

Az X-Faktor  énekese, Vastag Tamás új kapcsolatától hangos a sajtó.

Úgy lehetett tudni, hogy a sztár boldog kapcsolatban él gyermekei anyjával, ez pedig nem véletlen. Vastag Tamás mindig is nagyon óvta a magánéletét, így semmit sem lehetett tudni arról, hogy éppen mi a kapcsolati státusza, ahogyan arról sem szóltak a híradások, hogy éppen boldog, boldogtalan, vagy bármilyen válság állt volna be az életébe.

Egy "jóindulatú" informátor azonban most mindent elrontott és a kiborult sztár.

Egy magát közeli ismerősnek tituláló ember azonban most megszellőztette a legnagyobb hazai pletykalapnak, hogy az énekes már külön él a gyermekei anyjától, sőt, új párkapcsolata is van. Vastag Tamás szerette volna elkerülni ennek a nyilvánosságra hozatalát, hiszen a képességeivel, a tehetségeivel és az előadásaival szeretne középpontba kerülni, nem pedig a magánéletével.

Magyarázatot adott a történtekre és hosszú, keserű üzenetben foglalta össze, hogy mit él át.

A sztár oldalán nemrégiben megjelent egy több oldal hosszúságú keserű kifakadás, amelyben a pletykalap hozzáállását és az általuk leírtakat véleményezi. Mint mondja, ez a cikk elvett tőle mindent, ami fontos volt neki és olyan képet fest róla, amivel nem tud azonosulni.

Felháborodása és csalódottsága jogos, hiszen nem lehet 10 sorban összefoglalni évek szerelmét, majd végét és főleg nem szerencsés ezt olyannal megtenni, aki valóban ritkán vállalt el médiaszereplést, tehát nem lehet rásütni, hogyha a jót élvezte, akkor viselje a rosszat is.

Akármi is történt Vastag Tamás és párja között, az az ő kettőjük dolga és az énekesnek senki mással nem kell elszámolnia, csak magával és a (volt) párjával. Az pedig a legbagatelebb dolog, ami hazánkban még ma is nagy divat, hogyha esetleg két ember a szétválás mellett dönt, akkor attól rossz szülők lesznek.

Vastag Tamás posztját ide kattintva tudod elolvasni: