promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Erős Antónia a válásról beszélt, majd saját házasságáról is vallott, elárulva kettejük titkát

Erős Antónia a válásról beszélt, majd saját házasságáról is vallott, elárulva kettejük titkát

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A híradós szerint egy dolgot egész biztosan el kell engedni, ha családot szeretne az ember.

Erős Antóniát szinte minden nap láthatjuk a képernyőn, ám van egy határ, ameddig betekintést enged az életébe, a magánszférája pedig nem tartozik ezek közé. Most mégis kivételt tett, és olyan részleteket árult el, amikről korábban nem beszélt.

Férjével 1997-ben kötötték össze az életüket, ám élete párja ha lehet, inkább kerüli a nyilvánosságot, felesége viszont most elárulta, mi a titka a közel 30 éve tartó házasságuknak:

„Eszemben sincs egy ideális házasságot vizualizálni, megteszik azt helyettem elegen, aztán jól el is válnak. Nálunk is vannak gödrök és vacak időszakok, de valahogy mindig átvészeljük, mert a kapcsolatunk legfontosabb alapja, hogy szeretjük egymást. Ezért ha kell, képesek vagyunk kompromisszumot kötni, elfogadni egymás igényeit”

- mondta a műsorvezető, aki arról is beszélt a Meglepetésnek, hogy mi kell ahhoz, hogy ilyen sokáig tartson egy harmonikus kapcsolat.

Úgy vélekedett, ha az ember házasságot és családot szeretne, egy dolgot biztosan el kell felejtenie, ez pedig az önzés. A házaspár ikergyermekei, Szonja és Matyi ma már 15 éves tinik, az idő pedig kérlelhetetlenül rohan tovább, Antónia azonban emiatt sem aggódik, sőt, pozitív véleménnyel van ezen életszakaszáról:

„Szerintem ötvenes nőnek lenni elképesztően felszabadító érzés, ugyanis jó esetben ekkor már van egy szép és hosszú házasságunk, szerető családunk, gyerekeink és megbízható baráti körünk, akikre számíthatunk”

– tette hozzá.

Úgy véli, hogy az öregedés az élet természetes része, és bár nem tör pálcát azok felett, akik különféle plasztikai beavatkozásokkal igyekeznek késleltetni az idő múlásának látható nyomait, ő nem él ezekkel, csupán kozmetikai kezeléseket vesz igénybe.

Szerinte azonban nem is ezek segítségével, hanem életfelfogásunkkal tehetünk a legtöbbet azért, hogy minél tovább fiatalosak maradhassunk, mint vallja, a közös élmények és a nevetés teheti lelkiekben fiatallá az embert.

Forrás: Blikk