promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Valami nagyon furcsát vettek észre Erős Antónián az RTL Híradóban, kíváncsiskodni kezdtek a nézők

Valami nagyon furcsát vettek észre Erős Antónián az RTL Híradóban, kíváncsiskodni kezdtek a nézők

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Olyasmivel hívta fel magára a figyelmet, amit végül sokan észrevettek.

A híradó nem éppen az a műfaj, ahol a műsorvezető kiteljesedhet, hiszen a nézők leginkább a nap történései, és a közéleti információk miatt kapcsolnak oda. Szellő István és Erős Antónia párosa azonban olyan alapköve a híradózásnak, hogy nincs olyan ember az országban, aki ne ismerné őket.

Kettejük régóta tartó munkakapcsolata összecsiszolódott profizmust sugall, ám emellett azért időnként mélyebben is betekintést adnak az életükbe, Erős Antónia pedig más műsorokban is kipróbálta már magát. A híradóban azonban legfeljebb egy-egy rövid, néhány mondatos kikacsintásra van lehetőség az adásidő végén, mintegy búcsúzásképp.

A műsorvezető viszont néhány nappal ezelőtt valami egészen mással hívta fel magára a figyelmet, amihez még csak szavak sem kellettek. Az aznapi adásra ugyanis egy igazán különleges és díszes felsőruházatot választott, amelyre a Czukormadár felirat volt hímezve.

A különleges kollekció már régebb óta piacon van, a híradós pedig több ruhadarabot is beszerzett a márkától, és mint azt Jagasics Hedvig, a Sugarbird alapítója a Noizz-nak korábban elárulta, rengetegen szeretnének maguknak a díszes felsőkből, melyeket az idősebb generáció is tetszetősnek talál.

„Rengeteg pozitív visszajelzést kapunk ezzel kapcsolatban, hiszen ők készítik a hímzéseket a ruhákhoz. És csak remélni tudják, hogy ezáltal közelebb kerül a fiatalokhoz a hagyományos kézimunka. Arról nem is beszélve, hogy egy-egy ruha hónapokon keresztül készül, így folyamatos munkát biztosít a részükre”

– fogalmazott, hozzátéve, hogy a ruhák 80%-a kézzel készül, így hosszú a várólista, hiszen nem tömegtermékről van szó.

Mint mondta, arra a legbüszkébb a kollekció kapcsán, hogy „egy csodálatos hagyományt adaptáltunk a mai divatba és hiszek benne, hogy ezzel Divatba hozzuk a Magyart!” - utalva ezzel a szlogenjükre.