promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Elmarad Hajdú Péter esküvője, a műsorvezető vallomása mindenkit meglepett

Elmarad Hajdú Péter esküvője, a műsorvezető vallomása mindenkit meglepett

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Így reagált Hajdú Péter menyasszonya a műsorvezető döntésére.

Hajdú Péter élete az elmúlt néhány évben igazán mozgalmas: azon kevés médiaszemélyiségek egyike, akik sikeresen ültették át a televíziós formátumot Youtube-ra, nézettsége pedig nem csökkent, hanem éppen ellenkezőleg, egyre többen kíváncsiak a műsoraira. Remek témaválasztása és kapcsolati rendszere tulajdonképpen borítékolta a sikert, azonban ehhez az is kellett, hogy érző kézzel irányítsa a beszélgetéseket. A hozzá betérő vendégek még olyan kérdésekre is válaszolnak, amiket máshol fel sem mernének nekik tenni. A műsorai olyannyira sikeresek, hogy még a tévében is vetítésre kerülnek, a LifeTv-vel kötött megállapodást, így a tévénézők is megtekinthetik a Beköltözve Hajdú Péterhez régebbi adásait is.

Azonban új részeken is dolgozik: a Frizbi Youtube csatornára is gyártja a műsorokat, illetve a fent említett műsort is elkezdik forgatni az ősszel. Olyan hírességek is igent mondtak neki, akik korábban már szerepeltek az Összezárva Hajdú Péterrel nevű műsorban, így különösen izgalmas adásokra számíthatunk.

Emellett a Hell Boxing Kings versenysorozaton is dolgozik, ahol Magyarországot Istenes Bence, Berki Mazsi és Brasch Bence képviseli, Molnár Áron egy korábbi összetűrés miatt nem vállalta el a felkérést.

2020-ban jegyezte el párját, Láng Esztert, akivel már 5 éve alkotnak egy párt és már közös gyermekük is született. Azonban teendőik miatt az esküvő továbbra is várat magára. Bár Hajdú Péter remek formába hozta magát és már remekül áll rajta az esküvői szettje, úgy tűnik, hogy az idei év sem lesz alkalmas arra, hogy kimondják a boldogító igent.

A felelősséget a csúszás miatt mindketten vállalják: korábban Eszter vállalkozása vitte el az időt, most pedig Hajdú Péternek lett annyi elfoglaltsága, hogy még egy randevúra is nehezen szakít időt, egy ekkora volumenű dolog pedig elképzelhetetlennek tűnik.

Azonban azt is elmondta, hogy menyasszonya nagyon megértő: a kapkodás elkerülése pedig nagyon gáláns lépés Péter részéről. Láng Eszternek ez lesz az első házasságkötése, így érthető módon tökéletesre szeretné a nagy napot, aminek a megtervezésében leendő férje is szeretne részt venni.

Hajdú Péter a reklámfilmek és műsorai forgatása mellett egy egészen új dolgot is bevállalt, reagált a hozzá beérkező kérdésekre és kritikákra, ezzel pedig egy egészen új, eddig ismeretlen arcát mutatta meg. A különleges adást ide kattintva tekinthetitek meg:

Forrás: Star magazin