promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik váratlan kijelentése meglepte a világot, élő adásban hangzott el a mondat

Szoboszlai Dominik váratlan kijelentése meglepte a világot, élő adásban hangzott el a mondat

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Elkezdődött az angol bajnokság, és elkezdődtek a jó kis beszélgetések is a stúdióban.

Végre elkezdődött az angol bajnokság, a Premier League is, és ezzel nagyon sok rajongó ismét leült a tévéképernyők elé, hogy megnézhesse kedvenc csapata meccseit. Már az előző szezonban is nagyon sok hívet szerzett magának a Liverpool FC a magyar sztárjátékos, Szoboszlai Dominik szerződtetésével, és a vörösök komoly bajnoki álmokkal indultak bele a szezonba Jürgen Klopp irányításával, végül pedig a harmadik helyen zártak a szezonban, így pedig hamarosan láthatjuk játszani a magyar játékost a Bajnokok Ligájában is.

Ám rengeteg változás történt a Liverpool FC háza táján, így pedig nem lehetett tudni, hogy az új edző, Arne Slot irányításával mire lesz majd képes a csapat az újonc Ipswich Town ellen, amely csapat az elmúlt hetekben egy igazi világsztár révén is bekerült a legnagyobb napilapokba, hiszen bejelentették, hogy Ed Sheeran vásárolt tulajdonrészt a csapatban.

A vörösök végül könnyedebb győzelmet arattak az első fordulóban.

Ezzel pedig egy nagyon régóta tartó "átok" szakadt meg, ugyanis a Liverpool az új edzőjével nem szokott győzni az első fordulóban, jobb helyzetben is csak döntetlenekre futotta az első megmérettetéseken.

Ám nem most.

Később a partvonal mellett felállított stúdióban Szoboszlait kérdezték arról, hogy miért sikerült gyengébben az első félidő, ő pedig olyan választ adott, amelybe azt is belefűzte, hogy mikor volt a mérkőzés. 12:30-as kezdést reggelinek nevezte, és épp ezért a kommentelők el is kezdték szétszedni a poszt alatt. 

Az is érdekesség, hogy az ennyire korai meccseket korábban Jürgen Klopp kritizálta.

(via FutballSport)