promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter beleállt Havas Henrikbe az Alain Delonos posztja miatt

Hajdú Péter beleállt Havas Henrikbe az Alain Delonos posztja miatt

Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Hajdú Péter nem tudta megállni, hogy ne reagáljon Havas Henrik kijelentésére.

Alain Delon halálhíre Magyarországon is sokakat megrázott, de Havas Henrikből egészen elképesztő reakciót váltott ki. Az újságíró ugyanis azt tette ki a közösségi oldalára, hogy véleménye szerint jobban néz ki, mint a francia színész fénykorában. Ezt azóta is sokan megosztják a közösségi médiában, illetve több portál is megírta, majd Hajdú Péter is úgy érezte, nyilvánosan kell reagálnia Havas kijelentésére.

„Most, vasárnap délután kettőkor azt mondja az Ágnes, hogy:
– Nincs mese, mindenki a Tanár Úrból él.
Ez azért érdekes, mert tegnap este vacsora után, amikor felhívtam, hogy azt kellene megírni, amit a Havasnénak mondtam, hogy belenéztem a tükörbe, és tényleg azt láttam, hogy jobban nézek ki, mint az Alain Delon fénykorában. Mondtam, hogy azért kellene ezt megírni, mert ha felkerülne az oldalra, magam elé képzelném a sok, nyálas f@szt, aki attól élvez, ha fröcsögni tud.
–Igen – mondta Ágnes –, de ezt a bejegyzést is több százezren fogják olvasni. Nemcsak a Tanár Úr által nagyon utált izzadó tenyerűek meg a fröcsögő patkányok.
Mondtam, hogy azért ne essünk túlzásba, de Ágnes nem hagyta magát, azt mondta, hogy:
– De, csak nyugodtan essünk túlzásba! Még félmilliónál is többen olvasták, amit a Tanár Úr a sárga-kék zászlótól kómába esett olimpiai kommentátorról írt”

- írta a posztjában Havas Henrik, majd megemlített néhány, általa nem kedvelt hírportált, akik elsőként hozták le, hogy az újságíró jóképűbbnek tartja magát a fiatal Alain Delonnál.

Hajdú Péter emiatt beleállt a Tanár Úrba, ugyanis az Instagramon tett közzé egy olyan képet, amin összerakta a Kiskegyed cikkét, illetve Alain Delon egyik fiatalkori képét, majd ennyit írt alá:

„A fene tudja!”


Mindezt megkoronázta még néhány sírva nevetős emojival - jelezve ezzel, hogy abszolút nem ért egyet Havas Henrik szavaival, de rajta kívül még sokan mások gondolják így, hiszen a közösségi médiát elözönlötték az erről szóló kommentek.

„Ezennel bemutatnám azt a férfit( Havas Henrik) , aki saját állítása szerint sokkal vonzòbb mint Alain Delon volt. A csengettyű hajú harangember. Őrülten szexi, meg kell hagyni!”

- írta valaki a Facebook-on.