promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Milák Kristóf nem normális Havas Henrik szerint, keményen kritizálta az edzőváltás előtt álló olimpiai bajnokot a szókimondó műsorvezető

Milák Kristóf nem normális Havas Henrik szerint, keményen kritizálta az edzőváltás előtt álló olimpiai bajnokot a szókimondó műsorvezető

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Havas Henrikék szerint Milák Kristóf nem normális, és ezt kamerák előtt vezették le.

Megjelent Havas Henrik podcast műsorának, a Heti Havasnak a legújabb videója, amiben Serényi Péter sportújságíróval beszélgetnek a magyar sportéletről, valamint a párizsi olimpia sikereiről és történéseiről, de az egész beszélgetésnek van egy olyan pillanata, ami újabb botrányt robbanthat majd ki, ugyanis Havas Henrikék kimondják a kamerák előtt, hogy véleményük szerint

Milák Kristóf nem normális.

Hazánk kiváló olimpikonjai egyáltalán nincsenek könnyű helyzetben, többük felett is gyülekeznek a viharfelhők: Hámori Luca körül is egyre inkább dagad a botrány, most pedig Milák Kristóf került mindenhol a címlapokra azzal, hogy edzőváltás előtt áll, mivel Virth Balázs bejelentette, hogy véget ért a közös munkájuk, jövőre már más fogja felkészíteni az olimpiai bajnok úszót.

Az edző a Nemzeti Sport-nak elárulta, hogy a tavalyi év nehézségei közben eltávolodtak egymástól Kristóffal, és az egymást segítő, közvetlen kapcsolatukból edző-versenyző kapcsolat lett. Véleménye szerint Milák egy zseni, egy korszakos úszó, akinél most az a legfontosabb, hogy visszatérjen a sportág iránti szeretete, mert enélkül nem tudna folytatódni a pályafutása. Virth Balázs azonban úgy érzi, hogy ehhez ő már nem tudna hozzájárulni, nem tudna neki segíteni benne, ezért új impulzusokra és új edzőre van szüksége.

Hogy Milák Kristóf valóban egy zseni, azt senki sem vitatja - még Havas Henrik és Serényi Péter sem. Azonban ők azon a véleményen vannak, hogy az úszó valahol az elmebeteg és a zseni határának mezsgyéjén áll. A műsorvezető rögtön egy olyan felvezetéssel indított Milákkal kapcsolatban, hogy odaszegezte Szerényi Péternek a kérdést, hogy szerinte az olimpiai bajnok normális-e.

„A sportot belülről ismerő emberként hogyan minősíted azt, hogy van egy olimpiai bajnokunk, világcsúcstartónk, és nem tudunk róla, mert elzárkózik és rejtélyeskedik. Normális ez a gyerek szerinted?”

- Havas Henrik kérdésére a sportújságíró ezekkel a szavakkal válaszolt:

„A szó szoros értelmében véve nem. Nem normális, most már azt is mondják rá, hogy autista. Hogy ez így van-e vagy nem, ezt orvosokra bíznám, hogy állapítsák meg”

Serényi hozzátette, hogy véleménye szerint Milák Kristóf egy nagyon különleges egyéniség, és nagyon különleges agya van, majd Havas még egyszer hangsúlyozta, hogy ők ezt gondolják róla, emiatt pedig az úszó ne is sértődjön meg rájuk emiatt, ha esetleg megnézi majd a beszélgetést.

Havas Henrik műsorának legújabb beszélgetését alább nézhetitek meg, Milák Kristófról 12 percnél kezdenek el társalogni: