promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Részegen zaklathatta barátnőjét Molnár Gusztáv, többször is rendőrt kellett hívni a nő ismerőse szerint

Részegen zaklathatta barátnőjét Molnár Gusztáv, többször is rendőrt kellett hívni a nő ismerőse szerint

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc

Teljesen kivetkőzött magából a visszacsúszott színész, volt barátnője lakásánál randalírozhatott.

Mint arról korábban írtunk, Molnár Gusztávot a napokban ismét erősen ittas állapotban látták, és mint kiderült, az elmúlt időszakban ez már nem az egyetlen ilyen alkalom volt, a beszámolók szerint többször is illuminált állapotba került.

Pedig néhány nappal ezelőtt még a közösségi felületén keresett munkát, és előtte is úgy tűnt, hogy sikerült leszámolnia az alkohollal, ám úgy tűnik, hogy a józanság nem volt tartós. Ahogy azt a Blikknek korábban nyilatkozta, barátnőjével való szakítása megviselte, és úgy érezte, hogy változásra van szüksége.

Vissza akart költözni a fővárosba, hiszen bevallása szerint egy barátjánál húzta meg magát Nagykovácsiban, ám nem tudni, hogy mi lesz a nagy tervekből, a legújabb hírek szerint ugyanis Molnár az elmúlt időszakban többször is összetűzésbe keveredett a hatóságokkal.

Mint azt a lap Molnár volt barátnőjének ismerősére hivatkozva közölte, a színész kétségbeesve kapaszkodhat egykori kedvesébe, és nem fogadja el a tényt, hogy vége a kapcsolatuknak, emiatt „gyakorlatilag zaklatni kezdte az exét” – fogalmazott.

Volt párja nem nyilatkozott az ügy kapcsán, mindenesetre a színész többször is megjelenhetett a lakásánál az ajtón dörömbölve, ami miatt többször is rendőrt hívhattak rá a szomszédok is. Úgy tudják, feljelentés eddig még nem történt, a kiérkező rendőrök intézkednek ugyan, de eljárás nem indult.

A színész eddig még nem kommentálta a tegnap megjelent képeket, ahol egy kuka mellett fotózták a földön fekve. Molnár Gusztávot bevitték a kórházba, ám ma már ki is engedhették, így valószínűleg megúszta komolyabb problémák nélkül az esetet. Mindenesetre ahol rátaláltak, ott többször is megfordult az utóbbi időkben, ami nem véletlen, volt barátnője ugyanis a közelben dolgozik.

Forrás: Blikk