promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ez volt Molnár Gusztáv utolsó üzenete, mielőtt ismét alkoholhoz nyúlt, tragikusan hirtelen történt minden

Ez volt Molnár Gusztáv utolsó üzenete, mielőtt ismét alkoholhoz nyúlt, tragikusan hirtelen történt minden

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Molnár Gusztáv komoly dolgot kért, ez lehetett a visszaesés oka, az üzenete mindent megváltoztat.

Egész Magyarországot megrázták azok a képsorok, melyeken Molnár Gusztáv látható, erősen ittas állapotban. Az alkoholizmusból kilábaló színész néhány napja még nagy reményekkel vágott neki az életnek, így mindenki azt találgatja, hogy mi történhetett vele ebben a néhány napban. Molnár Gusztáv néhány napja közösségi média oldalán tett közzé egy posztot, melynek témája a munkakeresés volt. Nem titok, hogy az elvonóról kikerülő színész kifejezetten rossz anyagi helyzetben volt és mindenképpen szüksége lett volna egy állásra ahhoz, hogy talpra állhasson. Barátai, akik segítették őt a leszokásban is, természetesen ekkor sem hagyták cserben, szállással és ellátással is próbálták támogatni a küszködő színészt.

Bár már alig néhány ember maradt mellette, ők sejthették, hogy nagy a baj, ugyanis egy újabb kórházi kezelést intéztek el neki, ám a színész ide nem ment el. Az egész sajtót bejárták a képsorok, ahogyan a színész zavart tekintettel ül egy pláza előtt, majd a földre fekszik, végül pedig a mentők vitték őt el.

Józanságára és terveire nagyon büszke volt, erről ebben a videóban beszélt:

Bár a tévébe és a színházba vágyott vissza, ezt sosem titkolta, azonban posztjából látható, hogy bármilyen állást elvállalt volna, amiből talpra tud állni, ám vélhetően nem járt sikerrel, a reménytelenség és a kilátástalanság pedig erősebb volt a józan eszénél. Azonban a munkanélküliségen kívül más problémája is volt a színésznek. Magánéletében szomorú fordulat állt be: párja augusztus 11-én tudatta, hogy már nem alkotnak egy párt, holott júliusban még boldog, szerelmes fotót posztoltak magukról. Így a színész legnagyobb támasza eltűnt az életéből, a szakítást pedig még ép lelki világgal is nagyon nehéz feldolgozni, hát még akkor, ha az ember ilyen démonokkal küzd.

A tragédia, a visszaesés borítékolva volt, de sokan reménykedtek abban, hogy a színészt meg tudja védeni egyre vékonyodó védőhálója. A színészt egyelőre egyik sajtóorgánumnak sem sikerült elérnie, így nem tudjuk azt sem, hogy éppen hogy van a Drága Örökösök sztárja.

Álláskereső posztját itt tudjátok elolvasni, soraiból itt még vidámság és bizakodás olvasható ki, mindez egy hét alatt fordult meg: