promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Gusztáv exe falatnyi bikiniben nyaralt, dekoltázsával nem csak új párjának okoz örömet
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majdnem egy éves huza-vona után Viven elhagyta az alkoholproblémákkal küszködő Molnár Gusztávot.

Sokan együttéreztek Viviennel, aki emberfeletti teljesítményben igyekezett támogatni férjét, azonban végül alulmaradt ebben a szélmalomharcban és beadta a válási papírokat. Egy kapcsolat vége önmagában is szörnyen megterhelő lelkileg, hát még akkor, ha ennyi a nehezítő körülmény: az egész különválás a nyilvánosság előtt zajlott, Molnár Gusztáv sem könnyítette meg a dolgot, azonban szerencsére öröm is volt az ürömben: Vivient támogató környezet és barátok vették körbe.

Ebből a baráti társaságból emelkedett kis szinte napfényként Fülöp Gergely, A férfi a család barátja volt, Gusztáv középiskolai volt osztálytársa. Az elején természetesen csak támaszként állt a lány mellett, azonban egy idő után kénytelenek voltak szembenézni az igazsággal: szerelem szövődött közöttük.

A pár kapcsolata szépen haladt, Vivien a nyilvánosság előtt is felvállalta őt és amikor az emberek látták őket együtt, akkor világossá vált: csak úgy ragyognak a boldogágtól. Vivien kisimult és nyugodt volt, szerelme rajongva nézett rá és mindketten boldogan nyilatkoztak arról, hogy sosem éreztek még ekorra összhangot.

A pár nem is olyan régen nagy döntésre szánta rá magát: közös otthont építenek és összeköltöznek. Elképzelhető, hogy ezt pont azon a nyaraláson döntötték el végleg, ahonnan Vivien egy csodálatos képet töltött fel magáról (és szerelme egyik testrészéről).

Ahogyan írta a kép mellé, imádja a Balatont, minden más helynél jobban és amikor csak lehetősége nyílik rá, akkor meglátogatja azt. Most is sütött róla a vidámság, ahogy kellemesen ringatózik a víz tetején és határozottan jobb formában van mint valaha: külsőleg és belsőleg is.

Itt nézhetitek meg a képet, ami garantáltan a ti otthonotokba is egy kis nyaralós hangulatot visz, amellett, hogy valószínűleg sokan irigyek most Vivien párjára, mert ebben a szerelésben biztos, hogy az egyik legszebb hölgy volt a strandon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás