promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni nem fogta vissza magát és terhessége ellenére is olyan kerek popsit mutatott hogy napfényként ragyogott az arcunkba
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dér Heni elképesztően büszke az alakjára és nem véletlen ez a büszkeség, fantasztikus látványt nyújt az énekesnő.

Dér Heni sosem titkolta, hogy kiemelt szerepet játszik az életében a testedzés. Azonban ha az énekesnő nem is nyilatkozott volna erről, ez akkor is és letagadhatatlan tény, mivel az alakjával szinte mindenkit maga mögé utasít.

Gyakran visszatérő téma az interjúztatók kérdéseiben, hogy mégis mivel éri el ezt a vonzó formát?

Heni nem titkolja, hogy semmi varázslat nincs ebben:kitartó és rendszeres testedzés valamint egészséges táplálkozás az, ami nélkül nem nézhetne ki így. Ezt a tudást viszont nem tartja magában és rengeteg embert hódított meg az edzős videóival, amiket youtubon egyébként bárki elérhet, itt pedig megnézhetitek az egyik legjobban sikerültet:

Henit sokan bántották régebben a külseje miatt, azonban ő megelégelte a felé irányuló rosszindulatot és 180 fokos fordulatot vett. A végeredmény azonban nem a nagyközönségnek szól: Heni többször nyilatkozott arról, hogy a változás, illetve a végeredmény saját magának (és esetleg a párjának) szól, ne érdekli őt más emberek véleménye.

Vitathatatlan azonban, hogy a kommentelők is irányt váltottak: amíg régebben rengetegen bántották Henit, most nagyrészt pozitív és támogató kommenteket kap és örülnek a mmagánéleti és esztétikai sikereinek is. Ezt persze okozhatja az is, hogy sokkal jobban rendben van magával és ez a kisugárzás letagadhatatlanul vonzó.

A poszt  amiről most írtunk azonban nosztalgiafaktorral is bír: mivel az énekesnő éppen a második gyermekével terhes, így a kép amit kitett, csak régi ábránd, amire jólesik visszagondolnia. Természetesen az anyaság örömei elhomályosítják az érzést, miszerint most éppen nem ilyen testalkattal bír, de jól van ez így. Ahogyan az első terhessége után, valószínűleg ezután is elég gyorsan sikerül majd bombaformába kerülnie.

Itt nézhetitek meg a forró hangulatú fényképet, hihetetlen, hogy mennyire vonzó a medenceparton az énekesnő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás