promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni kidomborította formás fenekét, csúcsformának örvend a magyar énekesnő
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, van, ami nem változik.

A Vajdaságból származó énekesnő már anyuka, 2021 tavaszán született meg első gyermekük Bakos Gergellyel. Még áprilisban számoltunk be arról, hogy a terhesség alatt meg kellett őt sürgősen műteni, azonban szerencsére minden rendben zajlott ezután a várandósság terén. A 36 éves közszereplőt 2003-ban egy ország ismerhette meg, amikor feltűnt a TV2 Megasztár című műsorában. Egy vagány, karakán fiatal lány benyomását keltette, több döntőn is továbbjutott, végül a nyolcadik helyen végzett az ikonikus tehetségkutató első szériájában.

2006-ban csatlakozott a Sugarloaf együtteshez, amely zenekarral számos hazai sikert ért el. 2013-ban lépett ki, hiszen Tóth Szabolccsal, a banda frontemberével nézeteltérése támadt. A helyét Muri Enikő vette át, aki napjainkban is a Sugarloaf oszlopos tagja. Az énekesnő azóta számos népszerű slágerrel kényeztette el a rajongóit, de televíziós műsorokban is rendre láthatjuk őt. A remek formájára igencsak büszke, rendszeresen domborítja ki idomait a közösségi oldalain, bár ez inkább gyermeke megszületése előtt volt jellemzőbb.

Heni óriási hangsúlyt fektet az egészséges életmódra és a megfelelő mennyiségű testmozgásra, ennek köszönhetően pedig tökéletes alakja van, amiért keményen megdolgozott. Jelenleg úgy fest, egy családi nyaraláson pihen Balin, amelyen megvillantotta formás fenekét is.

Úgy tűnik, a követőinek is elnyerte a tetszését a fotó, hiszen ehhez hasonló kommentek érkeznek a képe alá:

Heni mondhatnám, hogy olyan jól nézel ki, mint fénykorodban. De az nem lenne igaz. Mert még most is a fénykorodban vagy. Eszméletlenül GYÖNYÖRŰ!!!"

A feneked még mindíg tökéletes!"
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás