promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni a formás fenekével nosztalgiázik – fotó
Borítókép:  Dér Heni / via life.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A várandós Dér Heni kirakott magáról egy elég szexi képet, ami természetesen rögtön rengeteg nyálcsorgatós kommentet eredményezett.

Kifejezetten eseménydús évet tudhat maga mögött Dér Heni, hiszen szerelmével, Bakos Gergővel eljutottak a Nyerő Páros döntőjéig, majd megvolt az eljegyzés, és bejelentették, hogy hamarosan érkezik első gyermekük is, aki egy kisfiú lesz. Mondani sem kell, hogy hatalmas az öröm, bár valószínűleg szerettek volna még egy kicsit utazgatni is idén, ugyanis az énekesnő megosztott egy régebbi, nyaralós fotót, amin a homokos part mellett a formás feneke ragadja magához a tekintetet.

„Bakos Gergő, legközelebb eggyel több utassal indulunk... :))) És lehet, hogy a kis homokozós markológép lesz a fotón, nem a beállított hátsóm....”

– írta Dér Heni a nosztalgiázós, szexi képe mellé, ami a hashtagek alapján Kubában készült.

Ez a csábító poszt pedig olyan hatással volt a rajongókra, hogy a helyesírási szabályokat eldobva, végig nagybetűkkel dicsérgették pár kiéhezett, szexuálisan túlfűtött kommenttel Dér Heni hátsó felét. Nem ritka, hogy a híresség dögös fotókat rak ki magáról, de ezzel a feltöltéssel sikerült rendesen feltüzelnie a követőit.

Itt lehet megtekinteni Dér Heni szexizését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás