promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt Molnár Gusztáv anyósa
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész anyósa megdöbbentő dolgokat mesélt Molnár Gusztáv exéről.​

A Drága örökösök színészét, Molnár Gusztávot gyermekbántalmazással vádolta meg volt párja. Dancsecs Ildikó elmondása szerint a színész többször is megütötte 8 éves fiukat. Molnár Gusztáv emiatt minden munkáját elvesztette, kirúgták az RTL Klub készülő sorozatából, a Hotel Margaret-ből is.

Persze sokan kiállnak az ártatlansága mellett, köztük menyasszonya, Fazekas Vivien, és az anyósa, aki a Fókusz egyik Facebook-posztja alatt, egy hosszú kommentben reagált a vádakra, és olyan részleteket mesélt Gusztáv exéről, ami teljesen más megvilágítása helyezi a dolgokat. Vivien édesanyjának szavait változtatás nélkül, teljes egészében közüljük.

„Kedves olvasók kételkedők. Nem szokásom posztolni, de most elérkezett ennek is az ideje. Vivien édesanyja vagyok, Guszti anyósa. Ha már ennyire pellengérre vannak állítva leírom a közel másfél év kálváriáját a fiatalok engedélyével ami Guszti és Ildikó között előttünk zajlott. Ildikó ebben a posztban csak ex. Vele kapcsolatban az anya szót nem használnám. Nem érdemli meg aki nem a gyereke érdekeit tartja szem előtt hanem a saját sértődöttségét, bosszúvágyát és végletekig elmegy a hazugságban csak hogy elérje a célját.

Hát kezdjük az elején. Guszti amikor elköltözött az extől minden megtakarítást közösen vásárolt lakást autót otthagyott és egy bőrönddel keresett magának albérletet. Folyamatosan látogatta a fiát persze ha engedték neki. Megismerkedett a lányommal és ennek nem mindenki örült. A kisfiút és Vivit bemutatta Guszti egymásnak, és azonnal megtalálták a közös hangot, mindaddig míg az ex be nem toppant Guszti albérletébe .A lányom arcába üvöltve, visítva maga után rángatta, cibálta ki a gyereket a lakásból. (Gusztinak engedélyt kellett kérnie az extől hogy bemutathassa Vivit a fiának ezért volt érthetetlen a dühkitörése) Ezután jött a kálvária. Folyamatos zsarolások, fenyegetőzés feljelentések, önkényes láthatás megvonás. A kisfiú beteg volt, Guszti szeretett volna érdeklődni hogy van a gyerek. Ez az exnél zaklatásnak minősül. Se e-maiben sem telefonon nem lehetett utolérni. Láthatásról pedig szó sem lehetett. Aztán jött az első pandémia és Guszti ment minden nap tanulni a gyerekkel, ebédet vitt mert a kisfiú felhívta késő délután hogy még nem kapott semmit enni. Nem egyszeri esetről van szó. (Ekkor jól jött az apuka segítsége) Guszti mindig nagy szeretettel beszél a fiával. Ha kérdez a kisfiú mindig figyel rá és néha már túlzásokba esik a magyarázattal. Nagyon szereti a fiát és szégyen ha valaki ezzel él vissza. Senki sem hibátlan. Mint mindenkinek vannak kilengései és ezt ő el is ismeri. A láthatásnak is feltételei voltak. A lányomnak is van egy 6 éves gyermeke, az ex csak akkor engedte hogy Gusztiéknál aludjon a fia ha külön szobát biztosítanak neki, ne kelljen valaki mással (az unokámmal) egy szobán osztozni. Természetesen ez a kritérium csak Gusztiékra vonatkozik mert az exnél osztozni kell a szobán egy másik gyerekkel. Gusztit többször is meg fenyegette, hogy tönkreteszi ellehetetleníti. Az első lépés a gyámhatóság volt ahol nem járt sikerrel mert a gyámügyes úriember azonnal érezte a bosszút. Mivel ez az út veszett ügynek látszott az ex visszavonta a keresetet de még előtte a gyámügyes úriembert is feljelentette a felettesének mert nem kellően járt el az ügyében. Megbélyegezhetünk embereket, elhihetünk mindent amit terjesztenek másokról de ne feledjük két oldal van. Dönthetünk hogy ki a bántalmazó Guszti aki 9 év alatt lehet hogy egyszer rácsapott a gyerekre vagy az exe aki a GYEREK elmondása szerint folyamatosan bünteti ha valami nem tetszik vagy nem felel meg neki. Fekvőtámaszokat, guggolásokat csináltat vele és a testi fenyítéstől sem riad meg. Talán ez tűnt fel az iskolai pszichológusnak. Sokszor sírt a gyerek hogy nem akar Gusztiéktól elmenni. Tehetünk a mondandónkba dramaturgiailag hatásos jelzőket pl: Ököllel ütötte, sírva zokogva hívott fel, elájult, retteg az apjától de ez akkor is hazugság marad. Tegnap írta egy kommentelő hogy az igazság mindig kiderül és a hazugságot nehéz a médiában semmissé tenni”

- írta Vivien édesanyja.

Molnár Gusztáv a Fókusznak reagált a súlyos vádakra. A színésszel készült őszinte beszélgetést az alábbi videóban nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás