promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirúgták Molnár Gusztávot, a színész menyasszonya reagált a súlyos vádakra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fazekas Vivien kiáll vőlegénye ártatlansága mellett.

Volt párja jelentette fel Molnár Gusztávot, mert elmondása szerint bántalmazta 8 éves kisfiukat. A Drága örökösök sztárja és az íróként dolgozó Dancsecs Ildikó 2020 januárjában vált külön. Gusztáv kéthetente minden hétvégét együtt tölthetett a fiával, de volt párja sosem érezte Benedeket biztonságban az apjánál.

„Már a kapcsolatunk során is voltak problémáink Gusztival, és előfordult, hogy bezárkóztunk a fiammal a szobájába, mert féltünk tőle. Sajnos később sem lett jobb a helyzet, a saját hibáiért pedig Benedeket hibáztatta, azt mondta a gyereknek, hogy azért készült ki, mert ritkán látja. Szegény nem akart már az apjával lenni, de ment, mert félt, hogy miatta lesz öngyilkos. Az sem volt ritka, hogy Guszti annyira részeg volt, hogy a párja, Vivien hívott engem, vagy írt nekem: vigyük el Benedeket, mert nincs ott biztonságban. Akkor három hónapig nem is engedtem oda, és a gyámügyhöz is elmentem, de arrogáns, nemtörődöm módon lesöpörték az ügyünket”

- magyarázta a Blikk-nek Ildikó, aki tavaly október óta gondolkodott azon, hogy a nyilvánosság elé tárja-e a történteket, de félt, hogy nem hinnének neki. Most azonban meggondolta magát.

„Most elszakadt a ­cérna. Kezet emelt a gyermekünkre, és ez megbocsáthatatlan. Nem fogom hagyni, hogy ez újra megtörténjen, elmegyek a gyámügyhöz, és kérvényezem, hogy csak felügyelettel láthassa a jövőben. Nem akarom őket elszakítani egymástól, Benedek imádta az apját, de mostanra eljutott oda, hogy retteg tőle. Még gyerek, magát okolja, és fél, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége. Már az iskolapszichológus is jelezte, hogy gond van Benedeknél, erős szorongása van a történtek miatt, és hiába próbáltunk meg mindent, az apjának joga van elvinni őt, de innentől nem fogom engedni. Guszti sok nehézséget okozott nekünk, nem elég, hogy másfél éve nem fizet gyerektartást, korábban zaklatott, leskelődött utánam, amiért fel is jelentettem. ­Akkor nem indult nyomozás az ügyben, talán majd most komolyan veszik ezt is”

- fogalmazott Ildikó.

Molnár Gusztáv határozottan kijelentette, hogy se nem agresszív, se nem gyermekbántalmazó. Mint kiderült, a színészt nem is gyermekbántalmazásért, hanem garázdaságért jelentették fel, amiért összeverekedett Ildikó mostani férjével. Molnár Gusztáv a botrány miatt elvesztette minden munkáját, a szeptemberi előadásainak 99 százalékát lemondták, emellett az RTL Klub is kirúgta őt a Hotel Margaret című sorozatból, amelyben már közel egy hónapja forgatott.

„Azért vagyok a legcsalódottabb és azért nem akartam eddig reagálni, mert ebből egy ember jön ki rosszul, a fiam. Ha valóban bántalmazó lennék, akkor eddig miért nem kért távolságtartási végzést, miért nem kért látleletet? Furcsának találom, hogy Ildikó korábban kért már gyámügyi vizsgálatot, amit aztán pár nap után visszavonatott”

- fogalmazott Gusztáv, aki hozzátette, hogy volt párja korábban megfenyegette már azzal, hogy tönkre fogja tenni őt.

Az üggyel kapcsolatban természetesen a színész menyasszonya, Fazekas Vivien is megszólalt, aki az Instagram-oldalán fakadt ki.

„A ma esti médiában elhangzott hír, miszerint a vőlegényem @molnar.gusztav bántalmazta 8- éves kisfiát cáfolandó! Jelen állás szerint Gusztáv ellen Garázdaság miatt folyik eljárás! A történtekről a napokban nyilatkozni fogok! Sajnálom, hogy a mai világban azzal, ha valaki valamit kiír a facebook oldalára már emberi sorsokat és karriert tehet tönkre, főleg ha ez egy válásból induló kicsinyes bosszúhadjárat!”

Vivien posztja alatt egyetlen komment olvasható, de az is egyértelműen rácáfol a színész volt párjának állítására.

„Guszti velünk szembe lakott, többször láttuk a kisfiával. Látszott rajta, hogy a világon őt szereti a legjobban. Megint egy tipikus média túlkapás! Remélem mielőbb rendeződik a dolog, és újra láthatjuk Gusztit a képernyőn!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás