promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabit csúnyán kihasználták: „Az a Barbie baba nem én voltam”
Borítókép:  Tóth Gabi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi őszintén vallott arról, milyen rögös út vezetett odáig, hogy el tudja fogadni önmagát még a folyamatos támadások ellenére is.

Tóth Gabi végre ott tart, hogy elégedett önmagával, a karrierjével és a magánéletével is. Ehhez az kellett, hogy elfogadja, egyeseknek sosem fog tudni megfelelni, és mindig akadnak majd olyanok, akik beszólnak neki valami miatt. Most erős a hite, mivel teljesen önmaga lehet, és nem kell megfelelnie másoknak – pedig ez régen nem így volt, ráadásul közben ocsmányul kihasználták őt a pénz miatt.

„Jöttek-mentek a »barátok«, menedzserek, »segítők« az életemben, olyan volt a szívem, mint egy átjáróház. Mire megszerettem valakit, és elhittem neki, hogy én vagyok fontos számára, hogy nekem akar segíteni, kiderült, hogy valójában egy dolog érdekli velem kapcsolatban, és az a pénz. Mindenki formált rajtam kicsit, megpróbált a saját ízlésére faragni, ami ideig-óráig ment csak, mert abban a pillanatban, hogy például póthajat aggattak rám és habos-babos ruhákban fotóztak, bármennyire is mosolyogtam a képeken, az a Barbie baba nem én voltam, és ez rögtön lejött persze a közönségnek is”

– írta Tóth Gabi a blogbejegyzésében.

Az énekesnő jelenleg egy olyan közösségben van, ami nem ítéli el őt, és ez nagyon sokat segített az önbecsülésén, illetve azon, hogy megtalálja a saját útját emberként, előadóként és anyaként egyaránt:

„Hihetetlenül megerősödtem mostanra, és végre merem vállalni önmagam mindenestül. Még mindig van, hogy elbizonytalanodom, de nem magamban, vagy a hitemben, hanem abban, hogy ezt megoszthatom-e az emberekkel. És mindig, amikor megingok, kapok egy jelet, ami megerősít abban, hogy igenis meg kell osztanom, mert lehet, hogy ismét én leszek a bokszzsák, de ha csak egy embernek is segítek vele, már megérte”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás