promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élet-halál közötti állapotban hurcolták elvonóra Molnár Gusztávot, így van most a kemény időszakon átesett színész
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Függősége olyan súlyosra fordult, ami kis híján az életébe került. Barátai az utolsó pillanatban léptek közbe.

Molnár Gusztáv tavaly novemberben még könnyek között nyilatkozott az RTL kameráinak, hogy milyen viszontagságokon ment keresztül súlyos alkoholbetegsége miatt. Akkor már egy éve nem ivott, előtte azonban két évtizedig volt az alkohol rabja.

Saját bevallása szerint rendkívül mélyre került, válása pedig az utolsó cseppet jelentette a pohárban, és úgy tűnt, hogy innen már nem lesz visszaút. Végül mégis úgy döntött, hogy segítséget kér gyerekkori barátjától, az elvonón pedig végre elkezdődhetett a gyógyuláshoz vezető út, immár alkohol nélkül.

A színész volt felesége, Fazekas Vivien így emlékezett vissza a legnehezebb időszakra:

„két gyerekkori barátja megfogta élet-halál közti állapotban, és közölték vele, hogy ezt nem csinálhatja így tovább. Addigra száztíz kilóról hetven kilóra fogyott, véreset pisilt, véreset hányt. Az orvosai megmondták neki, hogy ha így folytatja, akkor decemberre meghal”

– idézte a nőt az NLC.

„A két barátja megmondta neki, hogy már nincs mit veszítenie, hiszen hajléktalan, nincsenek barátai, nincs munkája, lehetősége és elveszítette a családját is. Adtak neki egy lehetőséget a gyógyulásra”

– tette hozzá.

A komlói rehabilitáció fájdalmas józanodást hozott számára, csaknem egy évig nem találkozhatott a kisfiával, és gyakorlatilag a nulláról kellett elkezdeni újra felépíteni az életét. Mostanra úgy tűnik, hogy újra reményekkel telve tekint a jövőbe, a napokban testvére esküvője kapcsán szólalt meg közösségi oldalán:

„Az öröm, és szomorúság igazi keveredését éreztem. Talán ez az élet. Sírunk, és nevetünk. De az nem elég erős, aki még nem tanult meg sírni. Tudod a remény elvesztése beteggé teszi a szívet. Köszönöm, hogy látva titeket tőletek is kapok reményt. Legyetek nagyon boldogok”

– fogalmazott a színész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás