promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Guszti beteg ember” - Molnár Gusztáv felesége kitálalt, meghökkentő dolgokat mondott a színészről
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fazekas Vivi fájdalmas őszinteséggel beszélt a férjéről, Molnár Gusztávról.

A Drága örökösök című sorozatnak köszönhetően rengetegen megismerhették Molnár Gusztávot, aki tavaly a Nyerő párosban is szerepelt a szerelmével, Fazekas Vivivel. Sőt, gyakorlatilag a műsorban derült ki, hogy a nehézségeik ellenére titokban össze is házasodtak, szóval egy igazán maradandó és megható pillanatot köszönhetnek nekik a nézők – éppen ezért volt olyan kellemetlen, hogy nem sokkal a premier előtt keveredett hatalmas botrányba a színész, ugyanis az exe szerint bántalmazta a közös gyermeküket, ennek hatására pedig az RTL Klub kirakta őt a Hotel Margaretből.

Molnár Gusztávról azóta kiderült, hogy állítólag súlyos alkoholproblémákkal küzd, illetve bipoláris depressziótól szenved, így nemrég elvonóra ment, miután elvileg ideiglenesen elköltözött a feleségétől. Fazekas Vivi persze mellette állt, és várta, hogy a gyógyulása után tiszta lappal tudják újrakezdeni a házasságukat.

Most ismét meglepő dolog történt, ugyanis Molnár Gusztáv a saját felelősségére elhagyta az elvonót – ez pedig úgy tűnik, hogy nagyon negatív hatással van a kapcsolatára a feleségével.

„Guszti beteg ember. Én nagyon szerettem őt, mindent megtettem, amire képes voltam, hogy segítsek neki. De most már látom, minden hiába volt. Egy függőségben szenvedő embernek nem lehet segíteni. Csak ő segíthet magán. Ha újra kezdhetném, biztosan hamarabb hozok meg bizonyos döntéseket, mert sem neki, sem magamnak nem segítettem azzal, hogy itt voltam mellette, hogy újra és újra elhittem neki, hogy összeszedi magát és megváltozik”

mondta Fazekas Vivi.

Molnár Gusztáv állítólag arra „kötelezte” a feleségét, hogy minden este beszéljenek, amíg ő az elvonón van, ráadásul elég csúnya dolgokat is mondott neki, amik a saját elmondása szerint nagyon feszültté tették Fazekas Vivit:

„Minden este beszélnünk kellett, és ő elkezdett engem a telefonon keresztül is támadni, terrorizálni. Olyanokat mondott, hogy nekem bezzeg milyen jó, hogy én kint lehetek és élhetem az életem… Borzasztó élmény volt, már gyomorgörcsöm volt órákkal előtte, hogy megcsörrent volna a telefon”.

Fazekas Vivi kijelentette, hogy majd csak akkor térhet vissza hozzá a férje, ha teljesen meggyógyult, ami érthető, hiszen ezek után Molnár Gusztávnak bizonyítania kell számára, hogy képes megváltozni, és tényleg akar tenni azért, hogy megmeneküljön a házasságuk – mert ha nem így lesz, akkor sajnos minden bizonnyal válás lesz a vége, legalábbis erre utalnak a feleség szavai.

Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz Molnár Gusztávval és a karrierjével, de egyes pletykák szerint könnyen lehet, hogy visszatér majd a Drága örökösök folytatásában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás