promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan fordulat Curtisék botrányában: Barnai Judit nem akart erről nyilatkozni, de ez már neki is sok volt

Váratlan fordulat Curtisék botrányában: Barnai Judit nem akart erről nyilatkozni, de ez már neki is sok volt

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Barnai Juditnak elege lett, most kimondta az igazságot Curtisről.

Még el sem kezdődött az idei Farm VIP, de máris hatalmas botrány van körülötte. A sárga csapat tagjai között van Aurelio és Curtis párja, Barnai Judit is, akikről sokat lehet hallani és olvasni mostanában, hiszen elterjedt az a pletyka, hogy Judit megcsalta Curtist Aurelio-val a Farm VIP forgatásán. Most váratlan fordulat következett be a botrányban, Barnai Judit nem akart erről nyilatkozni, de ami megjelent róluk a sajtóban, az már sok volt neki.

Ám ez még nem minden, ugyanis az egykori Való Világost nemrég a Házasság első látásra szereplőjével is összehozták. Dávid Petra is szerepel a Farm VIP-ben, és elvileg Aurelio nemcsak Barnai Judittal, de az RTL műsorában megismert nővel is összemelegedett a forgatáson. Egy név nélküli forrás azt állítja, hogy a szereplők a szabadidejükben is találkozgattak; a Ripost-nak nyilatkozott annak a hotelnek a dolgozója, ahol Aurelio és Dávid Petra kivett egy szobát.

„Aurelio volt a vendége annak a hotelnek, ahol dolgozom. Közvetlen, jófej volt, poénkodott mindenkivel... Nem sokkal később aztán megjelent egy hölgy is, nagyon ismerős volt, de elsőre nem esett le, hogy pontosan kiről van szó. Aztán a hotel előtt álló fekete Clión megláttam az arcképét, és beugrott. Dávid Petra volt a Házasság első látásra műsorából, viszont az ő nevére nem volt külön szobafoglalásunk, így furcsálltuk is, hogy mit keres itt. Másnap aztán kiderült, mivel Aurelióval távozott a hotelből...”

- fogalmazott az informátor.

Ez azért hajmeresztő, mert Aurelio jelenleg is párkapcsolatban van, mégpedig gyermeke édesanyjával, akit elvileg feleségül akar venni. Mindenesetre úgy tűnik, semmi valóságalapja nincsen, mert az egykori villalakó azt mondta, egyedül töltötte az éjszakát a hotelben. Szerinte azért akarják bemocsokolni a nevét, mert egyeseknek nem tetszik, hogy két év börtön után ismét egy televíziós műsorban szerepel. Dávid Petra ezzel szemben nem akart nyilatkozni az ügyben.

Ami a Curtis-Barnai Judit-Aurelio szerelmi háromszöget illeti, ott is mindenfélét összehordtak a napokban arról, hogy Judit mennyire közel kerül Aurelióhoz a Farm VIP forgatásán, és hogy mikor Curtis ezt megtudta, elment a műsor forgatási helyszínére, és helyretette őket. Judit szerint mindez hazugság, és mélységesen felháborodott azon, hogy egyes médiumok tényként hoznak le ilyen sületlenségeket.

„Nem szerettem volna erről írni, sem belemenni, mert nyilván ezt várják... de azért ezt már erősnek érzem, és ilyen címmel kész tényeket írni... Ati nem volt bent a forgatáson... A legfontosabb, semmi sem történt! Az, hogy mi jóban lettünk Auval, mint mindenkivel a sárga csapatból, hál istennek kis család/tesókká váltunk, az pedig nem tagadás”

Tehát nagyon úgy tűnik, hogy mindaz, amit mostanában a magyar sajtó összehordott mindenféle névtelen forrásokra hivatkozva a Farm VIP szereplőiről, az nem volt igaz.