promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nincs több találgatás, Curtis saját maga mondta ki a szakításról: így vannak most Barnai Judittal

Nincs több találgatás, Curtis saját maga mondta ki a szakításról: így vannak most Barnai Judittal

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Itt van a meglepő igazság, közösen mondták ki: nem maradt több kérdés. 

Az egész ország azt találgatta, hogy Tóth Gabiék tavalyi nagy botrányt kavaró szakítása után idénre is jut-e egy hasonló különválás: jó ideje rebesgetik ugyanis, hogy Curtis és

" target="_blank">Barnai Judit kapcsolata válságba jutott. Ez a hír sokakat meglepett, hiszen annyira nagy volt közöttük az összhang, hogy még a Nyerő párost is megnyerték, ami pedig már több párnak is okozta a vesztét. Barnai Judit kedves, szeretetteljes személyisége remekül kiegészítette Curtis vagány, szókimondó stílusát. A rapper nem titkolta, hogy nehéz vele együtt élni, ám nekik ez mégis 4 évig sikerült. A páros jó ideig hallgatott arról, hogy mi is történik a négy fal között. 

A találgatást az indította el, hogy Barnai Judit néhány héttel ezelőtt egy igen aggasztó hangvételű poszttal jelentkezett a közösségi médiában:

,,Elkezdtem pszichológushoz járni, hogy picit segítsen, mert bár úgy érzem, erőn felül teljesítettem éveken keresztül, most mégis azt éreztem, nem megy tovább, összetörök, kell, hogy valami, vagy valaki segítsen. (...) Azt mondta, keudjen el magával törődni, tegye végre magát az első helyre... Rengeteg fájdalom, szenvedés, megalázás... én aki sportoló vagyok, hogy kerültem ide? Ebbe az egészbe?"

Ezzel pedig a nyilvánosság számára is egyértelművé vált, hogy Judit boldogtalan, küszködik és sokan egyből arra gondoltak, hogy a fő problémát párkapcsolati problémái jelentik.

Majd újabb furcsa dolog történt: Curtis új dallal jelentkezett, amiben nehéz nem belelátni azt, hogy Barnai Juditól búcsúzik:

,,Mit tehetek? Süllyed a hajó,

mégis evezek, szerintem utoljára szeretek,

elköszönt, annyit súgott, kegyelem.

nincsen több fejezet, kártyavár, omlik minden emelet.

Egy csók, mit az ajkaidra lehelek...

A bajt tetőzi, hogy több állítólagos ismerős is megszólalt kettőjükről és megerősítették, hogy nem sikerült megmenti a szerelmüket. A páros eddig hallgatott és reagáltak a hírre. Még hozzá hogy! Mindenki meglepődött, amikor

" target="_blank">Curtis kitett egy közös képet Barnai Judittal, amin szerelmesen csókolóznak, ráadásul egy gyönyörű helyszínen. Úgy tűnik, hogy egy kicsit kiszakadtak a hétköznapokból, hogy rendbe tegyék mit is éreznek és az is biztos, hogy van mit megbeszélniük.

A képet itt láthatjátok: