promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szakított Szellő István és Gubik Ágnes, máris új szerelem köszönthetett be a színésznő életében

Szakított Szellő István és Gubik Ágnes, máris új szerelem köszönthetett be a színésznő életében

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Megrendült az ország, elváltak a híradós és a színésznő útjai, itt vannak a szakításuk részletei.

Szellő István és Gubik Ágnes kapcsolatáról nem sokat lehetett tudni: 2015-ben szerettek egymásba, egy partin találkoztak. A híradós ekkor magára vállalta a kezdeményező szerepet, így kezdődött a párkapcsolatuk. Tudatosan nem engedtek betekintést az életükbe, az is kuriózumszámba ment, mikor egy ismerős szellőztetett meg részleteket a kapcsolatukról: ekkor arról beszélt, hogy a párost a humor, a kultúra és a sport iránti szeretet működteti, illetve azt is elárulta, hogy nagyon erős kémia van közöttük.

Mivel semmit nem lehetett tudni róluk, így gyakran felröppent a pletyka, hogy már nincsenek együtt (főleg, hogy azt viszont sosem titkolták, hogy nem költöztek össze), ám minden alkalommal kiderült, hogy minden rendben van közöttük.

Most azonban úgy tűnik, hogy 9 éve tartó szerelmük a végéhez ért: maga Gubik Ágnes ismerte be, hogy már nem alkot egy párt Szellő Istvánnal. A szakítás híre mindenkit meglepett, az pedig még inkább, hogy mennyire higgadtan beszélt róla a színésznő. Nem is csoda, hiszen korábban sem rejtette véka alá, hogy egyedül is teljes értékű embernek érzi magát, nincs szüksége mindenképpen párkapcsolatra:

„Nem vagyok kapcsolatfüggő, egyedül is jól érzem magam. Vízöntő a csillagjegyem, ebből következően nem vagyok féltékeny sem. Inkább rám szoktak féltékenykedni a szabadságvágyam miatt.”

Az interjú egy pontján váratlanul szúrta oda a riporternek a párkapcsolat végének a bejelentését, erről így nyilatkozott a színésznő:

Ez egy kapcsolat volt, ez igaz, de soha nem volt együttélés. Igaz, hogy nem nyilatkoztunk, nem is erősítettünk meg, de nem is cáfoltunk dolgokat. De ennek vége.

A kijelentésen érthető módon a riporter is meglepődött és tovább érdeklődött arról, hogy pontosan hogyan is van Ági. Korábban azt is elmondta, hogy pontosan milyen férfire vágyik, ki az, akit társként tud maga mellé elképzelni:

„Aki mellett egyszerre lehetek kislány és a végzet asszonya. Akkor vagyok gyönyörű, ha smink nélkül is szépnek tartanak, amikor reggel kócosan, összegömbölyödve iszom a kávét... Ha szeretik a testem, a főztöm, a bőröm illatát, akkor kivirágzom.”

És nagyon úgy tűnik, hogy Gubik Ági talált is egy ilyen férfit, mivel az interjúztató azon kérdésére, hogy most egyedül van-e, csak sejtelmesen mosolygott és egy erősen titokzatos választ adott, amelyben tisztázza, hogy nem azt mondta, hogy egyedül van. Sokan egyből új szerelmet sejtettek a színésznő életében, de az eddigiekből kiindulva még jó sok időbe telhet, míg a titokzatos férfiról újabb információkat tudunk meg.

A beszélgetést ide kattintva tudjátok megtekinteni: