promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas változás az RTL Híradójánál, máris láthatják a nézők, Szellő István és Erős Antónia is megszólalt az újításról
Borítókép:  Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szellő István és Erős Antónia is véleményezte a változást, amit az RTL Híradójánál eszközöltek.

Rendkívüli változás lépett érvénybe az RTL egyes műsorainál, például a Híradónál és a Fókusznál is. A nézőket már a szombat esti Híradóban az új hírstúdióból köszöntötte Szellő István és Erős Antónia, ugyanis a műsort elköltözött a régi bázisról. A két műsorvezető élő adásban, a városligeti stúdióban vették át a szót Rábai Balázstól, aki még a korábbi, Nagytétényi úti helyszínről jelentkezett be. Ezzel új korszak kezdődött az RTL hírműsorainak történetében, hiszen mostantól minden este innen jelentkeznek az RTL hírműsorai.

Az RTL Magyarország hírigazgatója a napokban vette birtokba az RTL Ligetben található Baló György Hírstúdiót. Mostantól minden este ebből a stúdióból sugározza az RTL nemcsak a Híradót, de az időjárás-jelentést és a hétköznap esténként élőben jelentkező Fókuszt is.

Szellő István és Erős Antónia is véleményezte a legkorszerűbb technikai felszereltségű stúdiót, élvezik, hogy van egy kis nyüzsgés körülöttük, és ahogy Antónia fogalmazott, "korábban a nézők csak el tudták képzelni, milyen lenne, ha egy elefánt csörtetne át a stúdión, de most akár meg is tudják nekik mutatni".

Bár a Híradó dizájnja, zenéje semmiben sem változott, a stúdió megjelenése teljesen megújult: a közel 200 négyzetméteres stúdió legfőbb újdonsága egy 10 méter szélességű hajlított ledfal, ami minden eddiginél látványosabb vizuális megoldásokat tesz lehetővé.

A vadonatúj hírstúdió és -szerkesztőség helyszíne az egykori MÉMOSZ székház ikonikus Auditoriuma, ami most a legmodernebb elveknek megfelelően, a médiavállalat igényei szerint alakult át, akárcsak az épület többi része. Az RTL Liget épületegyüttesébe a nyár folyamán fokozatosan költöznek be a médiavállalat üzleti területei is. Az RTL ezután kétbázisúvá válik, ugyanis a Nagytétényi úti RTL Stúdiók is megmarad, hiszen itt fogják a jövőben is gyártani a szórakoztató showműsorokat.

Nézz körbe te is az RTL Ligetben, és csodáld meg az új stúdiót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás