promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ismét összecsaptak a hullámok Curtis felett, szomorú hírt jelentett be a támadások kereszttüzébe került rapper

Ismét összecsaptak a hullámok Curtis felett, szomorú hírt jelentett be a támadások kereszttüzébe került rapper

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Komoly nehézségekkel küzd a rapper, most pedig ismét véget ér valami az életében.

Az elmúlt hónapokban Curtis, azaz Széki Attila akaratán kívül is a figyelem középpontjába került, ugyanis a rapper életében komoly hullámvölgyek és botrányok váltották egymást, melyek természetesen a média és a rapper rajongóinak figyelmét sem kerülték el.

Júliusban például azzal robbant be a címoldalakra, hogy számos pletyka jelent meg annak kapcsán, hogy ő és barátnője, Barnai Judit kosárlabdázó szakítottak. A hírek szerint a kapcsolatuk megromlott, és Curtis nehéz időszakot élt át, miután Judit elhagyta őt. Az is napvilágot látott, hogy a rapper több fellépését is lemondták.

Egyes források azt állították, hogy Curtis ismét mélypontra került, és komoly problémái adódtak, ami miatt nagy esély van rá, hogy visszatér korábbi nagyon rossz szokásaihoz. A negatív hírtenger ellenére Curtis megpróbált visszavágni a rá zúduló támadásokra, és egy júliusi koncertjén feltűnően vidáman és energikusan jelent meg, megpróbálva cáfolni mindazt, ami vele kapcsolatosan megjelent a sajtóban.

A szakításról és karrierje mélypontjáról szóló hírek közepette azonban végül maga is megszólalt és elismerte, valóban nehéz időszakon megy keresztül, de nem kíván többé a múlt problémáira visszatekinteni. Igyekszik előre tekinteni, és újraépíteni az életét és karrierjét, aminek már épp ideje volt, hiszen több millióval tartozik egy zenésztársának, egy másik számára fontos zenésztársával pedig nagyon megromlott a kapcsolata.

Most pedig egy szomorú bejelentéssel érkezett a rapper: egy, az Instagram-oldalán közzétett posztjában jelentette be, hogy véget ér pár napos erdélyi túrája.