promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Eltűnt egy kisfiú egy magyarországi tónál, kétségbeesett keresés indult

Eltűnt egy kisfiú egy magyarországi tónál, kétségbeesett keresés indult

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Minden szülő rémálma vált valóra, hála az égnek megnyugtató vége lett az ijesztő történetnek.

A forró nyári napokon sokan keresnek hűsítő árnyékot a vízpartokon, családostól próbálják meg átvészelni a hőséget. A legkeresettebbek a sekély vizű partok, a strandokon azonban ilyenkor nagy a zsúfoltság, ezért aztán egyesek a nyugodtabb tavakat részesítik előnyben.

Bármelyik mellett is döntenek, gyerekeket vinni a partra óriási felelősség, hiszen állandó figyelmet igényelnek, egy pillanatra nem veszíthetik őket szem elől a felnőttek, a vízben és a parton is számos veszély leselkedik rájuk. Sajnos azonban néha így is történnek rémisztő esetek, mint ahogy arról most a Threads-en számolt be egy posztoló, aki valami olyasmit élt át, ami örökké megmarad az emlékezetében:

„Vasárnap kint voltunk a tónál és fürdőzés közben tudtuk meg, hogy elveszett egy három év körüli kisfiú a vízpart közelében. Apuka azt hitte, anyuval van a gyerek, anyuka pedig fordítva. Azt a kétségbeesett keresést, ami ment...hidegrázós volt. Végül meglett a pici, semmi baja. Ahogy ölelték a gyereküket, annak még mindig a hatása alatt vagyok. Soha nem akarom átélni a helyzetet”

– írta.

Ez már önmagában nagyon hajmeresztő történet, el sem lehet képzelni, min mehettek keresztül a szülők abban a néhány percben, és remélhetőleg legközelebb már jobban figyelnek, hiszen óriási szerencséje volt a családnak. Ám amit a kommentszekcióban megosztottak, az talán még egy fokkal durvább:

„Egyszer ’almádiban már felálltak láncba a vízben keresni. Sokkoló volt. Soha nem fogom elfelejteni. Meglett a gyerek, homokozott és nem hallotta, hogy hívják. Arra jöttem rá amúgy, hogy gyerekkel már nem ugyanarra a strandra kéne járni, mint mondjuk 20 évesen, tök mások a szempontok”

– fogalmazta meg egy hozzászóló, és valljuk be, bizony van is abban bőven igazság, amit az utolsó mondatában írt.