promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Borzalmas dolgot művelt kisfiával egy szelfiző anyuka, éktelen ordítozás tört ki

Borzalmas dolgot művelt kisfiával egy szelfiző anyuka, éktelen ordítozás tört ki

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Iszonyat, hogy egyesek milyen módon bánnak a gyermekeikkel, anyának sem lehet nevezni.

Nem véletlen tartja magát a mondás, hogy nem mindenkinek való gyerek. Vannak, akik ezt felérik ésszel és tudják, hogy nem szeretnének szülővé válni, ám sajnos olyanok is akadnak, akik ennek ellenére is gyermeket vállalnak, ám a nevelés, gondoskodás már nem megy számukra.

Társadalmi, családi vagy akár párkapcsolati nyomás is lehet ennek hátterében, igazából mindegy is, mindig a gyerek lesz a legnagyobb áldozat ebben a helyzetben. Neki nem volt döntési joga arról, hogy meg akar-e születni, és egészen szívfacsaró dolog belegondolni abba, hogy sosem kaphatja meg azt a szeretetet és törődést, amit aztán ő is tovább tudna adni.

A lelki sérülések zöme ebből is fakad, és egy gyermeknek sem szabadna olyasmit átélni, mint amit a Threads-en olvashattunk. Vajon mi járhatott az anyának nehezen nevezhető nő fejében? Miért volt szükség erre a kegyetlen reakcióra ebben az ártatlan szituációban? Sosem fog kiderülni, viszont már maga a történet körítése is sokatmondó:

„Barátommal sétáltunk hazafele mikor a következő jelenetnek lehettünk fül és szemtanúi: Anyuka sétál a kb 4-5 éves kisfiával, és tol egy babakocsit. Megáll, odaadja a telefonját a kisfiának, bepózol és csináltat vele pár képet. Nem szokványos látvány, de erre még nem kaptam fel a fejem mert oké, nem az én dolgom, ráaadásul nem érdekel.”

„Haladnak tovább, majd a kisfiú ráteszi a kezét (nem rángatja, húzogatja, csak finoman rárakja a kezét) a babakocsi oldalára. Erre az anyuka elordítja magát, hogy idézem: “Engedd el te mocskos dög, vagy felrúglak!” Szerintem esélyes az “évtized szülője” díjra, meg mondjuk egy k***a nagy pofonra."

– írta a posztoló, hozzátéve, hogy a nő nyomatékosításképp még le is lökte a gyerek kezét.

A kommentelők többsége természetesen teljesen felháborodott az eseten, és volt olyan is, aki rátapintott az egyik nagyon szomorú, de annál jellemzőbb dologra:

„És majd a babakocsis szelfivel pózol az Instán, és megdicsérik, milyen cuki és gondoskodó.”