promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szépen eltitkolta Gyurcsány Ferenc, éveken keresztül hallgatott róla, de most felkerült róla egy bizonyító erejű kép: ki se nézték volna ezt a politikusból

Szépen eltitkolta Gyurcsány Ferenc, éveken keresztül hallgatott róla, de most felkerült róla egy bizonyító erejű kép: ki se nézték volna ezt a politikusból

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Gyurcsány Ferenc eddig hallgatott róla, de most ő maga fedte fel a titkát.

Gyurcsány Ferenc magánéletéről igen keveset tudnak az emberek; a legtöbben csak annyit ismernek a családjáról, hogy felesége Dobrev Klára. Pedig ő csak a politikus harmadik felesége: Magyarország korábbi miniszterelnöke ugyanis korábban már kétszer is volt házas. Első felesége Rozs Beatrix volt, akit még a gimnáziumban ismert meg - tőle azonban nem született gyermeke. Második felesége Bognár Edina volt, akit miután Pécsen megismert, megkérte a kezét, és 1985-ben össze is házasodtak. Két közös gyerekük született: Péter és Bálint, majd nem sokkal később a házaspár útjai elváltak. Ezután lépett be az életébe jelenlegi felesége, Dobrev Klára, akivel immáron 30 éve vannak együtt - ezalatt az idő alatt három gyerekük született:

Anna, Tamás, és Márton.

Gyurcsány Ferenc eddig szépen titkolta magáról, éveken keresztül elhallgatta a nyilvánosság elől, de most maga fedte fel a titkát, és kirakott az oldalára egy bizonyító erejű képet, ami igazolja, hogy a politikus bizony nem csak a parlamenti szónoklásban tehetséges, hanem otthon is megállja a helyét.

Sokak számára még mindig ismeretlen dolog, hogy Gyurcsány Ferenc korábban írt egy szakácskönyvet Gyurcsány a konyhában címen, hiszen egyik hobbija a főzés; emellett kiemelt érdeklődést mutat a bőrdíszművesség iránt, valamint nagyon szeret futni is.

Viszont a konyhai ügyeskedésén belül eddig nem lehetett tudni azt, hogy például kiváló tökfőzeléket is tud készíteni. A politikus azonban a napokban kirakott magáról egy képet, ami egyértelműen bizonyítja, hogy bizony ezt a közkedvelt ételt is könnyedén el tudja készíteni, ha a családja éppen azt szeretne enni.

Márpedig egyetlen lánya, a 28 éves Anna most éppen a tökfőzeléket kívánta meg, Ferenc pedig örömmel állt a konyhapult mögé, hogy kimagozza és legyalulja a friss tököt, és ínycsiklandozó főzeléket készítsen belőle. Persze az nem volt kedvére, hogy egy sima reszelőn kellett lereszelnie a tököt, de a lánya kedvéért ezt is bevállalta.

„A tökfőzeléket szeretem. Főzni is, enni is. Na, de tököt gyalulni egy kicsi, otthoni reszelőn!? Azt egyáltalán nem. De ugye, ha az ember lánya tökfőzeléket kér ebédre, mit lehet tenni? Nekiállsz”

- írta a kép mellé Gyurcsány Ferenc, aki közben a vízilabda meccset nézte, emiatt pedig attól félt, hogy a saját ujját is le fogja reszelni.

A tökfőzeléket szeretem. Főzni is, enni is. Na, de tököt gyalulni egy kicsi, otthoni reszelőn!? Azt egyáltalán nem. De ugye, ha az ember lánya tökfőzeléket kér ebédre, mit lehet tenni? Nekiállsz.

Posted by Gyurcsány Ferenc on Sunday, August 11, 2024