promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ilyenek a magyar szurkolók Marco Rossi felesége szerint, össze is hasonlított minket másokkal

Ilyenek a magyar szurkolók Marco Rossi felesége szerint, össze is hasonlított minket másokkal

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nem biztos, hogy ennek annyira örülni fognak a magyar drukkerek.

Ha valamire nem lehetett panaszunk az Európa-bajnokságon, az a magyar szurkolók lelkesedése. Ismét tízezrek kísérték el a válogatottat a kontinenstornára, és mint az elmúlt két alkalommal, most is kitettek magukért.

Azonban sajnos nem mindenki tartotta be az UEFA szigorú szabályait, ezért aztán az MLSZ csaknem 50 millió forintos büntetést kapott, így a szövetségnél valószínűleg nem lehetett felhőtlen a hangulat. Mint ahogy a csapatnál sem, amely bár az utolsó meccsen egy utolsó pillanatos góllal győzni tudott Skócia ellen, a továbbjutás végül nem sikerült, hiszen nem úgy alakultak a harmadik körös csoportmeccsek, hogy az jó legyen Szoboszlaiéknak.

Marco Rossi maga is csalódottságát fejezte ki az Eb után, és néhány napra haza is ment, hogy átgondolja a dolgokat. Érthető módon emiatt sokan aggódni kezdtek, hogy marad-e a válogatott élén az olasz mester, esetleg elköszön. Végül Rossi lenyugtatta a kedélyeket és elmondta, hogy eszében sincs távozni és folytatja a megkezdett munkát.

Az elmúlt hetekben nyugodtabb mederben folytak a válogatott körüli események, unalomról azonban szó sincs, a csapat az őszi Nemzetek Ligájára készül, utána pedig jönnek a világbajnoki selejtezők, és persze közben már a bajnokságokra is készülnek a válogatott játékosok. Rossiék így most leginkább a sajtót mellőzve készülnek, ám ez nem azt jelenti, hogy nem gondolnak a szurkolóikra.

A mester felesége korábban azt is elárulta, hogy Marco Rossiban egészséges izgalom volt az Eb előtt, Mariella pedig arról is beszélt, hogy ő maga mit gondol a magyar drukkerekről, és miben különböznek az olaszoktól:

„Mindkét ország drukkerei szenvedélyesek, de amiben jobbak a magyarok az az, hogy kudarc esetén is pozitívabban állnak a labdarúgáshoz és más sportágakhoz. Olaszországban más a mentalitás, sokszor eldurvulnak a dolgok, a huligánok a csapat ellen fordulnak. Kispesten és a válogatottnál is azonban csodálatosak a drukkerek”

– fogalmazott.