promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kós Hubert kellemetlen helyzetbe került Párizsban, rögtön az úszása után rohanták le a kínos kérdéssel, de az olimpikon profin kezelte

Kós Hubert kellemetlen helyzetbe került Párizsban, rögtön az úszása után rohanták le a kínos kérdéssel, de az olimpikon profin kezelte

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Kellemetlen helyzetbe hozták az olimpián Kós Hubertet.

Csütörtökön is lesz miért izgulnunk a párizsi olimpiai játékokon, ugyanis több magyar sportoló is kemény verseny előtt áll. Ezen a napon a legnagyobb figyelem a 21 éves Kós Huberten lesz, aki a legjobb idővel jutott be a 200 méteres hátúszás döntőjébe, és este már az aranyéremért úszhat. Minden esélye megvan, hogy az első helyen végezzen, hiszen 2023-ban a Fukuoka-i világbajnokságon éppen ebben a versenyszámban szerzett aranyérmet.

Kós Hubert 100 méter, illetve 200 méter háton, valamint 100 méter pillangón indul az ötkarikás játékokon, és tekintve, hogy milyen sok munkát fektetett bele a felkészülésbe, biztosra vehetjük, hogy dobogón fog végezni, és bízzunk benne, hogy az idei első olimpiai aranyérmet is megszerzi majd.

Korábban elmesélte, hogy annak idején őt is elvitték babaúszásra, ugyanis az édesanyja azt gondolta, jó lenne, ha ő sem fulladna bele a vízbe. Aztán elkezdte komolyabban csinálni, és rájött, hogy nagyon szereti a vizet, így aztán ebben a sportágban maradt, és azóta sikert sikerre halmoz.


Kós Hubert ugyan a legjobb idővel jutott be a 200 méteres hát döntőjébe, mégse elégedett a teljesítményével; az M4 Sport riporterének azt mondta, hogy egy nagyon fura úszás volt ez a részéről, mert telement vízzel a szemüvege, és sokszor azt sem tudta, hol van a medencében. Érezte, hogy kétszer is nekiment a kötélnek, szóval eléggé össze-visszának jellemezte az úszását. Most azon van, hogy a döntőben javítson az erőbeosztásán.

Az interjú során az M4 munkatársa rákérdezett arra is, hogy honnan nézte Milák Kristóf és Léon Marchand döntőjét. Ezzel egy elég kellemetlen helyzetbe hozta az olimpikont, nem is mondott inkább semmit erre Hubert, mivel az egyik versenyző a csapattársa, a másik pedig a honfitársa. Ezután a riporter elnézést kért az úszótól a kellemetlen kérdése miatt.

Kós Hubert vízzel teli szemüvegben, kötélnek ütközve is simázott a 200 hát elődöntőjében

„Kicsit összevissza úszás volt” – Kós Hubert, miután a legjobb idővel jutott a döntőbe. Kós Hubert vízzel teli szemüvegben, kötélnek ütközve is simázott a 200 hát elődöntőjében.

Posted by M4 Sport on Wednesday, July 31, 2024