promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi elmondta milyen a kapcsolat közte és Valkusz Milán között, izgatottak a nézők

Tóth Andi elmondta milyen a kapcsolat közte és Valkusz Milán között, izgatottak a nézők

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Azt csiripelik a madarak, hogy Milán hamarosan mindenkinek meglepetést fog okozni.

Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata 2022-ben kezdődött, amikor a két énekes egyre több időt töltött együtt a nyilvánosság előtt, és hamar kiderült, hogy egy párt alkotnak. A kapcsolatuk azonban nem volt hosszú életű, 2023 elején már elváltak útjaik. 

Tóth Andi az Instagram-oldalán erősítette meg a szakítást, ahol elmondta, hogy ő volt az, aki véget vetett a kapcsolatnak. Az énekesnő megjegyezte, hogy bár kulturált befejezést kért Marics Petitől, ez nem valósult meg, ami tovább nehezítette az utolsó közös műsorukat is​.

A közelmúltban végre nyilvánosságra hozták az X-Faktor új mentorcsapatát, melyben a női zsűritag szerepét Tóth Andi tölti be, hatalmas örömöt okozva ezzel rajongóinak. A rendkívül tehetséges énekesnő ugyanis tíz év után tér vissza az RTL képernyőjére, miután alig 15 évesen mindenkit túlénekelt, és meg is nyerte az X-Faktort. Azóta is szárnyal a karrierje, annak ellenére, hogy egy éve bejelentette, visszavonul; s nemcsak énekesnőként, de színésznőként és táncosként is bizonyította már tehetségét.

Tóth Andi az RTL Reggeli című műsorában mesélt a mentortársairól, elárulva, hogy Majkát és Gáspár Lacit csak futólag ismeri, ám Valkusz Milánnal az elmúlt egy-két évben sokat beszélgetett. Hozzátette, szerinte Milán meglepetést fog okozni a nézőknek:

"Első látásra komolytalannak tűnhet, de egy aranylelkű srácról van szó. Úgy gondolom, és azt látom rajta, hogy annyira akarja ezt a szerepet, hogy jó lesz benne, szívvel-lélekkel fogja csinálni. Azt akarja, hogy a legjobbat nyújtsa a mentoráltjainak."

A mentorcsapat bejelentése óta az X-Faktor rajongói izgatottan várják az új évadot, ahol Tóth Andi tapasztalata és sokoldalú tehetsége biztosan hozzá fog járulni a műsor sikeréhez. Az énekesnő visszatérése a színpadra és a képernyőre egyaránt masszív érdeklődést keltett, és sokan kíváncsiak, hogyan fogja kezelni a mentorok közötti dinamikát, különösen olyan erős személyiségek mellett, mint Majka és Gáspár Laci. Az X-Faktor új évada így nemcsak a tehetségek felfedezéséről, hanem a mentorok közötti interakciókról is izgalmas lesz, amit már előre vár a közönség.

Forrás: RTL