promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi leleplezte exe legjobb barátját: megdöbbentő dolgokat mondott Valkusz Milánról

Tóth Andi leleplezte exe legjobb barátját: megdöbbentő dolgokat mondott Valkusz Milánról

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Marics Peti vajon mit szól ehhez?

Nemrégiben végre nyilvánosságra hozták az X-Faktor mentorcsapatának tagjait, és sokak örömére a női zsűritag Tóth Andi lett. Az énekesnő tíz év után tér vissza az RTL képernyőjére, ahol annak idején 15 évesen mindenkit lehengerelve nyerte meg a tehetségkutatót.

Azóta is töretlenül ível felfelé a karrierje, annak ellenére, hogy egy éve bejelentette visszavonulását. Tóth Andi nemcsak énekesi pályafutása révén, hanem színésznőként és táncosként is bizonyította már

Nemrég kiderült, hogy kik alkotják az X-Faktor idei mentorcsapatát, és sokak örömére Tóth Andi is csatlakozik a zsűrihez. Az énekesnő tíz év után tér vissza az RTL műsorába, amelyben annak idején 15 évesen mindenkit lenyűgözött és megnyerte a tehetségkutatót.

Azóta is sikeres karriert futott be, még akkor is, ha tavaly bejelentette ideiglenes visszavonulását. Tóth Andi nemcsak énekesnőként, hanem színésznőként és táncosként is bizonyította tehetségét, így méltán ülhet most a zsűritagok között.

Az RTL Reggeliben Andi arról is beszélt, hogy milyen a kapcsolata mentortársaival. Elmondta, hogy Majkát és Gáspár Lacit csak felületesen ismeri, míg Valkusz Milánnal az elmúlt egy-két év során többet beszélgettek. Andi szerint Milán meglepetést fog okozni a nézőknek:

„Első látásra komolytalan, de egy aranylelkű srácról van szó. Úgy gondolom, és azt látom rajta, hogy annyira akarja ezt a szerepet, hogy jó lesz benne, szívvel-lélekkel fogja csinálni, és mindent megtesz azért, hogy a mentoráltjai a lehető legjobbat nyújtsák.”

Andi még nem biztos benne, hogyan fog Gáspár Lacival együtt dolgozni, de úgy érzi, meg fogják oldani:

„Laci egy igazi poéngyár, talán vele lesz egy kicsit nehezebb, de ezt szerintem ő is tudja. Hallottam, hogy ő úgy gondolja, ellentétesek vagyunk, de adok neki egy esélyt.”

Majkáról pedig így nyilatkozott:

„Majkával leginkább tudok azonosulni, mert van egy hasonló humorérzéke, de ő is azon van, hogy jól végezze a munkáját.”

Ez az új mentorcsapat izgalmasnak ígérkezik, mivel mindegyikük különböző zenei háttérrel és egyedi stílussal rendelkezik, ami sokszínűvé teszi az X-Faktor idei évadát. Az RTL célja, hogy a műsor ismét a fiatal tehetségek kibontakozásának platformja legyen, és Andi visszatérése is nagyban hozzájárul ehhez.

forrás: Story