promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi 10 év után mentorként tér vissza az X-faktorba? Szavazz, te kit látnál női mentorként a tehetségkutatóban!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi lesz az X-faktor új női mentora? Vagy az előző évad győztese ülhet be Herceg Erika székébe? Szavazz, te kit látnál szívesen negyedikként az RTL tehetségkutatójában!

Az RTL szépen lassan bejelenti a 2024-es X-faktor mentorait. Eddig a férfi zsűritagokat leplezték le: mint kiderült, Gáspár Laci maradt egyedül a régiek közül, ezt követően bejelentették, hogy Majka lesz a második mentor - ezt az információt korábban már egy bennfentes informátor is elárulta nekünk, így nem volt meglepetés -, viszont az már váratlanul jött mindenki számára, hogy a VALMAR másik tagja, Marics Peti társa, Valkusz Milán is mentor lesz a tehetségkutatóban.

Tehát eddig ők hárman foglalhatnak helyet a mentori székekben, de hogy ki lesz a női mentor, azt egyelőre még homály fedi. Az emberek többsége meg van győződve róla, hogy Tóth Andi lesz az, és mi is rá tippelnénk a szerkesztőségen belül, hiszen idén 10 éve, hogy 2014-ben Szikora Róbert versenyzőjeként megnyerte az X-faktort, tehát nem lehetetlen, hogy most más szerepben tér vissza a stúdióba.

De vajon kinek örülnének a nézők? Egy korábbi győztesnek, egy régi mentor visszatérésének, esetleg egy olyan híres előadónak, aki szintén kipróbálta már magát a műsorban, de nem jutott sokáig?

Készítettünk erről egy szavazást, 5 olyan híres énekest, előadót válogattunk össze, akinek valamilyen köze van az X-faktorhoz. Mindegyikükre tudtok majd szavazni igennel vagy nemmel, attól függően, hogy kinek örülnétek, vagy kinek nem. Ha pedig valaki másra gondolnátok, akkor azt is megírhatjátok kommentben.

Szavazz, te kit látnál szívesen női mentorként a 2024-es X-faktorban!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás