promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az X-Faktor zsűrijéből hárman végleges döntést hoztak: soha többé nem akarnak a mentorszékbe ülni
Borítókép:  RTL - Xfaktor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondták az okokat is, összetört a nézők szíve: nem csak idénre nem áll össze a régi csapat.

Hamarosan indul az év egyik legjobban várt és legsikeresebb tehetségkutató műsora, az X-Faktor. Mindig hatalmas várakozás övezi azt, hogy kik is fognak a mentorszékbe ülni, idén pedig rossz hírt kaphattak a nézők. A szeretett és összeszokott négyes mentorcsapatból idén csak Gáspár Laci foglalja el jól megszokott helyét és segíti tanácsaival a szárnypróbálgató művészeket és szórakoztatja humorával a nézőket és a többi mentort. Akik kilétéről egyébként egyelőre semmit sem lehet tudni, találgatások már vannak, de az RTL hamarosan egyenként nyilvánosságra hozza, hogy kik foglalhatják el a másik három széket.

A nézőkben jogosan merül fel a kérdés, hogy a változás csak idénre szól, vagy esetleg később ismét összeállhat a jól megszokott négyes? A régi csapat rajongóinak rossz hírünk van, ugyanis három mentor úgy néz ki, hogy soha többet nem szerepel majd az X-Faktorban. Ezek okait is elmondták.

Puskás-Dallos Peti nem olyan régen egy hosszú videóban fejtette ki azt, hogy élete egyik legszebb, legizgalmasabb és legcsodálatosabb szakaszát élhette meg ebben a műsorban, de szögre akasztja a kabátját. Itt ismerte meg feleségét, élete szerelmét és gyermeke édesanyját, irónikus módon pedig éppen emiatt nem szeretne visszatérni. Elmondta, hogy a műsor felvétele és a versenyzők felkészítése fél évig hihetetlenül megfeszített kemény munka, amit nem tud összeegyeztetni azzal, ami most számára a legfontosabb: az apasággal. Elmondta, hogy szakmai téren is változások álltak be nála, azonban a legfontosabb az, hogy szerinte most a családjában való helytállás elsőbbséget élvez és sem a csatornával, sem mentoráltakkal nem lenne fair, ha félgőzzel tudná csak csinálni a dolgot. Majd hozzátette: nem tartja valószínűnek, hogy még bármikor is visszatérne a műsorba. Így Puskás-Dallos Petit valószínűleg soha többet nem látjuk az X-Faktorban.

Bár felesége, Puskás-Dallos Bogi nem nyilatkozott arról, hogy visszatérne-e a szigorú ítészek közé, vélhetően férjével alaposan átbeszélték a kérdést és ugyanazt gondolhatja a témában, mint Peti. Ő is inkább az anyaságra koncentrál, itt szeretne teljesíteni, így nem valószínű, hogy bármikor visszatérne. Emellett saját projektjeit csinálja, melyek szintén adnak neki bőven elfoglaltságot.

ByeAlex már korábban kijelentette, hogy nem szeretne többet zsűrizni az X-Faktorban, így ez az út számára is lezárult. Szintén szép emlékekkel emlékszik vissza életének ezen időszakára, ő pedig nem is magánéleti okokkal magyarázta a távozást: egyszerűen úgy érzi, hogy elég volt, nem érzi már kihívásnak és nem szeret olyasvalamivel foglalkozni, ami mellé nem tud teljes megszélességgel és energiával beállni. Fiatal zenészeknek továbbra is segít és saját dalain is hatalmas sikerrel dolgozik. Távozása azért különösen fájó, mivel az egyik legsikeresebb mentor volt, nagyon sok mai könnyűzenei előadónak az ő segítségével sikerült elindítani a zenei pályáját. Alex hozzáértése biztosan nagyon hiányzik majd a műsorból. Irónikus, hogy az általa mentorált Manuel azóta már jómaga is volt zsűritag a The Voice című tehetségkutatóban, ahol többek között Miklósa Erika mellett foglalt helyet.

Herczeg Erika szintén nem nyilatkozott arról, hogy miért nem tér vissza és általában a közösségi médiától is visszavonult. Szintén saját zenei projektjeire koncentrál, de nála még lehet esély arra, hogy ismét feltűnik majd.

Neked melyik sztár fog a legjobban hiányozni?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás