promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex egy tank erejével ment neki a Kőgazdag Fiatalok egyik szereplőjének, ekkora oltásra még apuci bankkártyája sem lesz gyógyír
Borítókép:  Youtube - ByeAlexIttVan
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

ByeAlex félvállról odaszúrt laza mondattal zúzta össze a Kőgazdag fiatalok egyik szereplőjét, hihetetlen az a lazaság amivel támadott.

Az elképesztően nívótlan párbeszédek ellenére a Kőgazdag fiatalok eddig parádésan szerepelt a nézettségi adatok alapján. Lehet benne valami olyan esszencia, ami tökéletes egyvelege a nézőket a képernyő elé ragasztó módszereknek.

Bár jól bevált frázisokat puffogtat (rontyrázás, buta emberek, agresszió, villogás a vagyonnal, mások lenézése) és több trigger gombunkat nyomja be egyszerre, mégis olyan, mintha az embereknek muszáj lenne nézniük, különben kimaradnak valami fontosról.

A szereplők nem különösebben szerethetőek, de nyilván erre is rá van játszva: egy országot könnyebb összefogni a minőségtelenségből fakadó utálattal, mint azzal, ha valami szerethetőt akarnánl alkotni.

Én személy szerint PsgOglit nagyon aranyosnak tartom, de ez abból is fakadhat, hogy ő már jóval a műsor előtt ezt a stilót nyomta és az egyetlen, akinek valahogy némi őszinteséget csempész a műsorba.

A legtöbb fiatal már lejáratta magát elképesztően alpári és/vagy buta megszólalásokkal, az utolsó nagy port kavart esetről mi is írtunk, amikor Aurél jelezte, hogy nem tudja leolvasni és értelmezni az óra számlapját, így inkább nem hord órát.

Természetesen a kijelentése egyből felrobbantotta az internetet és ezt már a flexelés koronázott magyar királya, ByeAlex sem hagyta szó nélkül. A cikkel alatt egy segítő szándékú, ártatlan kommentet hagyott, azonban ez az a laza fajta leoltás, aminek a megértéséhez bizony már valódi humorérzékre van szükség:

egy jó casio megoldja; még kőgazdagnak se kell lenni hozzá. bemész a westendbe és olyan 14-25 ezer között megvan. a bal felső gombbal a sötétben világít is; nagyon menő!

ui: csipog, ha kelned kell a suliba; nem tolakodó, mint az ipheonos ébresztők

A hozzászólás pillanatok alatt rengeteg like-ot kapott és azt kell nekünk is mondanunk, hogy ez most bizony tűpontos találat volt.

Egyébként ByeAlex imázsának is része a márkás, tárgyi dolgokkal flexelés, azonban nála ez már inkább amolyan társadalomkritika, mögöttes tartalommal, semmiképpen sem hasonlítható össze a TV2 új reality sztárjainak élethez való hozzáállásával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás