promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka és Németh Kristóf nem titkolja tovább: a köztük lévő kapcsolatról a Barátok közt egykori színésze szólta el magát

Hosszú Katinka és Németh Kristóf nem titkolja tovább: a köztük lévő kapcsolatról a Barátok közt egykori színésze szólta el magát

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Az úszófenomén olimpikon és Németh Kristóf közösen belevágtak.

Bár Hosszú Katinka idén nem jutott ki a párizsi olimpiára, mégis nagyon fontos szerep jutott neki: a „Bonjour, Paris!” nevű elemző műsorban kapott főszerepet (mely az Eurosport 2-n látható majd), így a napi történéseket elemzi ki Pásztory Dóra paralimpiai aranyérmes olimpikonnal, ők ketten képviselik a magyar sportolókat. Katinka háromszoros olimpiai bajnok, így abszolút képben van a történésekkel, a versenyzők érzéseivel és azzal a nyomással ami most rájuk nehezedik. Nem véletlen, hogy korábban Milák Kristófot is védelmébe vette, edzője viselkedését találta kifogásolhatónak:

A sport mindig is fontos szerepet játszott az életében és bár az úszás mellett tette le a voksát, más ágakban is hasznosítani tudja a tudását. A jó sportoló olyan alapvető tulajdonságokkal kell, hogy rendelkezzen, mint a kitartás, alázat, becsületesség és az arra való akarat, hogy naponta többet és többet tudjon kihozni magából. Így gondolhatta ezt Németh Kristóf is, amikor Hosszú Katinkához fordult segítségét. Kristófot hosszú idő után láthatjuk ismét képernyőn, nem is akárhol bukkan fel: elvállalta a Sztárboxban való szereplést, a nehézsúlyú kategóriában fog indulni.

A Fókusznak kotyogta el, hogy a felkészülésben nem akárki lesz a segítségére: az Iron Lady és férje készítik fel az összecsapásra és az már most világos a színész számára, hogy sokat tanulhat a házaspártól.

A rövidke interjúban az is kiderül, hogy ez a kollaboráció egyiküktől sem vesz el túl sok időt, mivel egymás szembe szomszédjai, így könnyen össze lehet hozni a közös edzéseket.

Erről a színész így nyilatkozott:

„Nagyon nagy segítség, hogy Szentendrén, ahol lakunk, a szembe szomszédaink Hosszú Katinkáék. Ő és a férje is segít nekem tanácsokkal. Hosszú Katinkával edzeni, azt gondolom, nekem nagy előny lehet.”

Katinkáéknak azonban nincs nehéz dolga, mivel Kristóf rajong a testmézgásért: háromszoros sportlövőbajnok, de szívesen ragadja meg a tenisz- vagy a golfütőt, de sokat fut és úszik is. Nem mellesleg pedig gyermekkorában imádta a a boxolással foglalkozó filmeket, így egy kicsit gyermekkori álmát is valóra váltja azzal, hogy belép a ringbe.

Forrás: story.hu