promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Elterjedt a pletyka Hosszú Katinkáról, most a nyilvánosság előtt megerősítette: nem titkolja az olimpiai bajnok, őt is váratlanul érte

Elterjedt a pletyka Hosszú Katinkáról, most a nyilvánosság előtt megerősítette: nem titkolja az olimpiai bajnok, őt is váratlanul érte

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Reagált a pletykára Hosszú Katinka, igaz a hír.

Hosszú Katinka ugyan most nem versenyez a párizsi olimpiai játékokon, viszont szakkommentátorként hallhatjuk őt az ötkarikás úszóversenyek alatt. A háromszoros olimpiai bajnok sportoló és édesanyával nemrég az Eurosporton készült egy beszélgetés, amely során arról a pletykáról is kérdezték, ami a napokban terjedt el róla az interneten.

Az interjú egy pontján a riporter megkérdezte tőle, hogy szeret-e táncolni. Ez pedig nem volt egy véletlenszerű kérdés, ugyanis azt a hír járja, hogy Hosszú Katinka benne lehet a TV2-n futó Dancing with the Stars következő évadjában.

Az olimpiai bajnok titkolja, hogy nagyon is szeret táncolni, de nem közönség előtt; ennek ellenére megerősítette most a nyilvánosság előtt, hogy valóban megkörnyékezte őt a TV2 és elkezdték fűzni, hogy vállalja be a táncos showműsort. Hosszú Katinka eddig csak otthon táncolgatott, ahol senki se látta, éppen ezért mind ez idáig nem is adott választ a csatornának.

Mindenesetre nem tartja kizártnak, hogy elvállalja a felkérést, ezt alaposan át kell gondolnia. Ez viszont azt jelentené, hogy egy eddig ismeretlen oldaláról ismerhetnénk meg Hosszú Katinkát, aki ezúttal nem a vízben, hanem a táncparketten bizonyíthatná tehetségét, de hogy a Dancing with the Stars-ban is el tudna-e menni a döntőig, azt nem lehet előre megmondani, de biztos sokan lennének kíváncsiak arra, hogy a háromszoros olimpiai bajnok hogyan keringőzik vagy mennyire jól megy neki a cha-cha-cha.

Ha igent is mond a TV2-nek, az nem fog most kiderülni, az idei Dancing with the Stars versenyzőit várhatóan augusztusban fogják kihirdetni.