promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Megtörténhet a tragédia, Vilmos herceg egyedül marad? Nyugtalanító hírek érkeztek Katalin hercegné egészségi állapotáról

Megtörténhet a tragédia, Vilmos herceg egyedül marad? Nyugtalanító hírek érkeztek Katalin hercegné egészségi állapotáról

Borítókép:  Profimedia/IMAGO
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Mindenki Katalin egyre romló egészségéről beszél, félő, hogy Vilmosnak egyedül kell szembenéznie azzal, ami rá vár.

Mindenkit sokkolt a hír, amikor márciusban kiderült, valójában miért tűnt el a nyilvánosság elől olyan hosszú időre Katalin hercegné: bejelentették ugyanis, hogy a walesi hercegné rákbetegséggel küzd, ennek okán pedig kemoterápiás kezelést kap. S bár az nem derült ki, hogy a betegség mely formájával küzd, azt tudni lehet, hogy egy hasi műtéten kellett átesnie. 

A letaglózó hírek megerősítése után Katalin kicsit visszavonult a nyilvánosság elől, s kötelezettségeit is félretette, ám mindenki legnagyobb örömére megjelent a wimbledoni tenisztornán. Akkor mindenki azt gondolta, hogy ez lesz a nagy visszatérése, ám mint kiderült, túl korai volt az öröm, mivel azóta sem láthattuk a nagy nyilvánosság előtt a hercegnét.

Sajtóértesülések szerint a walesi hercegné tengerentúli útja Vilmos oldalán meghiúsulhat folyamatban lévő kemoterápiája miatt.

Vilmos herceg, aki 2020-ban megalapította az Earthshot-díjat, hogy megoldásokat találjon a klímaváltozás legyőzésére, idén Dél-Afrikába utazik. A királyi kommentátorok szerint azonban Katalin hercegné részvétele a közelgő eseményen kétséges, mert bár mostanra már több tengerentúli utazást is vállalt, egészségi állapota nem valószínű, hogy megenged egy ilyen nagy kiruccanást.

Noha a Kensington-palota még nem erősítette meg, hogy Vilmos herceg elutazik az eseményre, meglepő lenne, ha távol maradna, hiszen ez az ő díja és eddig minden eseményen ott volt. Az azonban egyelőre több mint kétséges, hogy Katalin vajon megjelenik-e a tengerentúli eseményen és láthatjuk-e Vilmos oldalán.

Forrás: GB News