promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbara már nevet is váltott, tényleg vége a házasságának?

Palvin Barbara már nevet is váltott, tényleg vége a házasságának?

Borítókép:  Profimedia/Stefanie Rex/dpa/Alamy Live News
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A meseszép modell rajongói már nagyon aggódnak, vajon itt a vége?

Az álompár alig egy évvel ezelőtt kötötte össze életét Magyarországon, egy tündérmesébe illő esküvőn, ahol Palvin Barbi csak úgy ragyogott, Dylan Sprouse arcáról pedig le sem lehetett volna vakarni az 1000 wattos mosolyt, szerelme láttán. 

Noha azt gondolnánk, azóta is a rózsaszín felhők között járnak, hiszen bárhol megjelennek, mindig sugárzik róluk a boldogság és az egymás iránt érzett szenvedélyes szerelem, nemrég egészen meghökkentő pletykák láttak napvilágot az álompárról: állítólagosan ugyanis Dylan Sprouse megcsalta Palvin Barbit.

Egy név nélküli influencer állítása miatt indult az egész lavina az interneten, aki bizonyítékok nélkül állította, hogy Dylan egy 17 éves lánnyal lépett félre akkor, amikor Barbi Cannes-ban volt. 

Természetesen ahogy várható volt, azóta sem érkezett bizonyíték az ügyben, ugyanakkor mégis van valami, ami szemet szúrt Barbi rajongóinak és ami miatt egy emberként kezdtek el aggódni a meseszép modellért, a Femcafe ugyanis kiszúrt valami nagyon meglepőt.

Palvin Barbi ugyanis mindenki legnagyobb meglepetésére egyik pillanatról a másikra megváltoztatta a nevét az Instagramon: eltűnt nevéből a "Sprouse", már csak egyszerűen "Palvin Barbara"-ként szerepel a közösségi médiában.

Habár ez a váratlan lépés Barbi részéről akár lehetne beszédes is, és gondolhatnánk, hogy minden pletyka beigazolódott a névváltoztatással, mi őszintén bízunk benne, hogy valami teljesen más, és valószínűleg ártatlan dolog áll a közösségi médiás névváltoztatás mögött, hiszen az álompár csodásan fest együtt és Barbi maximálisan megérdemli a boldogságot.