promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási fordulat Palvin Barbara életében: Újra találkozik Merő Péterrel, megható pillanatok Budapest szívében, az egész világ kíváncsi
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egész világ Budapestre figyel, annyi sztár gyűlik össze egy helyen, ami példa nélküli hazánkban.

Nem szokatlan az, hogy annak ellenére mennyire kis ország vagyunk, sokszor óriási figyelem irányul ránk ilyen-olyan események miatt. Most sincs ez másképp, ugyanis vészesen közeleg a határidő egy soha nem vissza térő alkalomhoz: 20. évfordulóját ünnepli ugyanis Budapesten, fővárosunk szívében a Fashion Awards Hungary. Amellett, hogy rengeteg világszinten ismert híresség fog bulizni a népszerű szórakozóhelyen, más különlegessége is lesz az estének. Különösen megható pillanatoknak is szemtanúi lehetünk: Palvin Barbara és menyecske ruhájának tervezője, aki azóta már népszerű televíziós személyiség, Merő Péter hosszú idő után itt találkoznak ismét. Bár a divatszakmában régóta sikeresnek számított a tervező, igazi áttörést itthon a népszerű televíziós műsor, az NTMH (Next Top Modell Hungary) hozta meg számára, ahol az egyik legszigorúbb, ám emellett legszerethetőbb zsűritagot testesíti meg. Menyecskeruhájáról az egész világon beszéltek, hiszen annyira különleges ez a magyar hagyomány (és persze a ruha is), ami nélkül Dylan Sprouse és Palvin Barbi esküvője nem lett volna ugyanolyan.

Na de mit is kell tudni a showról és mi vár arra, aki olyan szerencsés lesz, hogy jegyet vásárol rá?

2024-ben 20 éves a Fashion Awards Hungary díjátadó gála. Ez itthon a divat szcénájának a kedvelt és sokak által követett eseménye, hiszen nincs más fórum igazán, ahol a magyar divat képviselőit díjaznák. Stylistok, modellek, fodrászok és más szakemberek kerülnek előtérbe ilyenkor a kreatív iparágból. Az exkluzív eseményen a hazai fashion élet és celeb világ prominens tagjai vesznek részt, no meg persze azok, akik a mindennapokban szinte láthatatlanul varázsolják divatossá a modellek, ismert emberek kinézetét.

Az idei gála az eddigieknél nagyobb show keretében kerül megrendezésre, hiszen az eseményt egy különleges látványelemmel kezdjük, felcsigázva a kedélyeket, maradandó élményt adva mind a fellépőknek, mind pedig a látogatóknak. Mint ahogy a mottónk is jelzi: “A divat mindenkié”, így ötvözve két szakmát együtt, lehetőséget kapnak mások is tehetségük bemutatására. Na de ne lőjünk le mindent egyszerre, maradjon meglepetés és egy kis izgalom is! Május 23-án találkozzunk az Akvárium Teraszán! 

Nézzük meg, kik is az idei jelöltek a jubileumi gálán? Most fellebbentjük a fátylat az illusztris névsorról!

A modell kategória már erősen indít. Nyírő Emese az Icon Model Managementtől versenyzik a díjért, aki nagyon komoly kifutókon szerepelt eddig, fiatal tehetségét megmutatva számos további sikereket érhet el még több nagy neves divat cégeknél.

Palvin Barbarának nevét hallva pedig rögtön az jut eszünkbe, hogy egy világ követhette csodálva a kislányból lett világsztárunkat. Gyakorlatilag nincs olyan hónap, amikor ne látnánk egy újabb munkáját valamelyik világmárkával együttműködve, vagy fotói ne jelennének meg újabb divatmagazinokban.

Rea Milla megmenekülésének történetét pedig mindenki szívébe zárta már. Ő az a modellünk, aki Szomáliából menekült el és ma már a legtöbb itthoni kifutón láthatjuk, a Sugarbirdnak pedig állandó arca.

 A Férfiaknál Dan, Misa és Milan az első három befutó, aki a Vogue hasábjain is szerepelt már többek között.

 Misa- a Dolce & Gabbana kampányaiban is látható volt, mediterrán jellemével elvarázsolva a divatszakma csúcsát. Nem is csoda, hogy magyar múzsaként emlegetik. Először kapott főszerepet magyarként egy férfi parfüm reklámban amit meg is hosszabbítottak további évekre. 

Vinczeller Milant pedig a hazai közönség is ismeri akár az Aréna reklámból. 3 éve modellkedik, a Nanushka állandó férfi modellje is. 

Dan a pályafutását egy Giorgio Armani bemutatóval kezdte,2017-ben, az olasz divatházak nagy kedvence lett de Ralph Lauren is sokszor dolgozott vele. 

A divattervező jelöltek mezőnye is igen erős. Demeter Richárd ruháit egy ország ismeri, hisz Rúzsa Magdi, Ördög Nóra vagy Zséda viseli leggyakrabban őket a Dancing with the Stars vagy egyéb más tévéműsorokban, koncerteken. 

Ha Nastasja Kinski, Pamela Andreson nevét halljuk, akkor kihez máshoz költhetnénk mint Merő Péterhez, aki már több ország kifutóján is megmutatta alkotásait. Jelenleg a Next Top Model Hungary zsűritagjaként láthatjuk. Kreációit a kifinomult, de magabiztos nők viselik leginkább. 

Varga Viktória az utóbbi néhány év hazai egyik divattervező sztárja itthon, színes, életigenlő ruháit sokan ismerik már. Küldetése, hogy inspirálja a nőket, hogy merjenek színeket viselni ezzel kifejezve nőiességüket és magabiztosságukat. Ahogy Ő mondaná: “Színekbe öltöztetjük az életet”. Ez alól az idei Fashion Awards Hungary sem lesz kivétel hiszen az esemény dress codjaként a fagyi színeket jelölte meg.

A díjakat átadók között nem kis nevek lesznek, akik maguk is sokat tettek a magyar divatért. 

Náray Tamás maga is díjazott volt és most ő adja át majd az egyik elismerést. De a feltörekvő, magyar márkákat kedvelő ismert emberek is itt lesznek, T. Danny például vagy Kiss Ramóna. Izgalmas este elé nézünk, hisz Demeter Richard, Kerényi Virág és Kiss Márk divatbemutatóját is megtekintheti jubileumi gálára érkező közönség. És hogy ki lesz az év fodrásza vagy sminkese? Május 23-án este az Akváriumban kiderül! 

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, itt valóban találkozhatsz a kedvenceiddel. További információk és jegyvásárlás itt: fashionawards.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás