promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Családi fotózást szerveztem, majd megnéztem a kész képeket: ránagyítottam egy részletre és azonnal útilaput kötöttem a feleségemre

Családi fotózást szerveztem, majd megnéztem a kész képeket: ránagyítottam egy részletre és azonnal útilaput kötöttem a feleségemre

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Lehet, hogy még hónapokig hülyének nézett volna az asszony, ha a sors nem segít be.

Frigyes a szüleit szerette volna meglepni egy maradandó élménnyel: családi fotózást szervezett. A kész képek azonban az egész életét megváltoztatták. Most az ő történetét olvashatjátok:

Eddig nem igazán hittem abban, hogy mindennek oka van, de az elmúlt hetek eseményei mintha valamiféle spirituálisabb gondolkozás felé vezettek volna engem. Ugyanis annyi lehetetlen, apró véletlen történt velem, ami végül elvezetett a végső felismeréshez, hogy kénytelenek vagyok valamiféle gondviselő beavatkozására gondolni.

Kezdem az elején. Néhány napja úgy éreztem, hogy egyszerűen nem tudok koncentrálni és ilyen velem még nem fordult elő soha, de kihagytam egy fontos meetinget. Úgy döntöttem, hogy a felszabadult időt egy kis pihenésre használom és elindultam sétálni. Az Andrássy út felé vettem az irányt, amikor megláttam egy ékszerboltban a legjobb barátomat. Alapesetben megörültem volna neki, hogy most nem volt kedvem beszélgetni és társaságra sem vágytam, szóval tovább siettem.

Néhány nappal később aztán bepótoltuk a találkozót: átmentem hozzá sörözgetni. Kicsit megfáztam, de nem volt nálam zsebkendő, így kértem tőle. Ő csak kikiabált a konyhából, hogy hol találok. Kihúztam a fiókot és egy ékszerdoboz volt bennem. Ne kérdezzétek miért: nem szoktam másoknál turkálni, de most valamiért kinyitottam a dobozt. Egy karkötő volt benne. Gondolkoztam is, hogy kinek vehette, de pár másodperc múlva el is feledkeztem róla.

Majd néhány nap múlva felhívott az édesanyám: elmesélte, hogy a szomszédasszonya mennyire kedves ajándékot kapott. A gyerekeivel összejöttek egy kerti grillezésre, ahová hívtak egy fotóst és készítettek néhány profi, közös képet. Több sem kellett nekem: megígértem, hogy én is megteszem ezt neki. Nem is haboztunk sokat: egy hét múlva már nálunk gyülekezett a család.

Nagyon jó volt a hangulat, iszogattunk, sültek a húsok, beszélgettünk, a fotós pedig serényen kattintgatott. Megkértem, hogy csak néhányon végezzen utómunkát, de szerettem volna a nyers képeket is. Meg is kaptam őket néhány nap múlva és boldogan álltam neki nézegetni a családi emlékeket, felidézve, hogy mennyire szuperül éreztük magunkat.

Az egyik képnél aztán (és ez a legdurvább véletlen az összes közül): megcsúszott az ujjam az egéren és véletlenül ránagyítottam az éppen megnyitott kép egy részletére. És ekkor megláttam valamit: a feleségem kezében egy ékszerdoboz volt. Piros, szívecske alakú és szomorúan nézett rá. Azonnal összeraktam a részleteket, mintha a lebukása után ezredmásodpercek alatt álltak volna össze a részletek.

[[cikk3]]

Sorra jöttek azok a gyanús dolgok, amiket korábban nem vettem észre: a feleségem és a barátom összejárnak. Hogy ez csak kamatyolás, vagy kamatyolás és szerelem, vagy esetleg csak szerelem... azt nem tudom. De nálam a megcsalás semmilyen formája nem fér bele egy kapcsolatba. Még aznap beszéltem a feleségemmel, de előtte áthívtam a barátomat is. Együtt szembesítettem őket. Az asszony tagadott volna, de a "barátom" férfiasan beleállt és elmondta, hogy évek óta szerelmes a páromba, nem tud mit tenni és az utóbbi időben a feleségem is viszonozta az érzéseit. Megbeszélhettük volna mit rontottam el, mit tehettem volna másképp, de késő volt. A feleségem aznap kiköltözött. Nem tudom mi van velük, mert minden kapcsolatot megszakítottam mindkettőjükkel, nem akarom látni egyiket sem. Nem akarom tudni ha megbánta, de azt sem, ha most lett igazán boldog, egy ekkora árulás után.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.