promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató eset történt egy család gyerekszobájában, furcsa hangot hallottak az éjszaka közepén

Hátborzongató eset történt egy család gyerekszobájában, furcsa hangot hallottak az éjszaka közepén

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ennél félelmetesebb dolgot elképzelni is nehéz, álmatlan éjszakák következhettek ezután.

Néha az élet adja a legjobb horrorfilm-ötleteket, még csak a tévét sem kell bekapcsolni hozzá, Stephen King könyveit sem kell a kezünkbe venni, elég egy csendes szoba és a saját képzeletünk, az éjjeli zajok ugyanis ilyenkor még inkább felerősödnek, és ki tudja, mi okozta azt a sötét sarokban?

Legtöbbször persze csak a macska zajong, vagy épp a hőtágulás miatt reccsen egyet a padló, esetleg a 19. századból ott maradt démoni kislány lelke akarja felhívni magára a figyelmet. De utóbbi persze elég valószínűtlen - persze teljesen azért nem kizárható. Mindenesetre éjszaka zajokra ébredni nem a legjobb ómen, mint ahogy azt nemrég egy Threads-bejegyzésben is olvashattuk:

„Sok órával a hazaérkezés után helyrekattant az autós hordozó fogantyúja, ezzel kiijesztve belőlünk a sz**t is. Ezután elsütöttem 4-5 poént a szobában élő szellem kisgyerekről, amiért a férjem már majdnem lecsapott, ezért abbahagytam. Erre éjjel elkezdett énekelni az egyik bekapcsolva felejtett németnyelvű kütyü a gyerekszobában. Csodálom, hogy megúsztuk szívroham nélkül a tegnapot”

– írta a posztoló, és természetesen a hasonlóan rémisztő válaszok sem maradhattak el.

„...genyó kutya bekapcsolva maradt egyszer és hirtelen megszólalt a sötétben: Látlak”

– írta egy kommentelő, egy másik pedig hozzáfűzte, hogy néhány gyerekjátékot mintha csak direkt készítenék úgy, hogy éjszaka, találomra megszólaljanak.

Persze nem csupán játékok képesek ilyesmire, volt olyan, akinek egy régi telefon szólalt meg a polcán, másnak pedig a laptopja:

„Legutóbb egyedül vagyok itthon az alvó babával, erre valami zene elkezd szólni...keresem a hang forrását, a nappaliban a lezárt laptopomon elindult valamelyik mese zenéje amit a kisfiam előző nap nézett”

– írták egy újabb hozzászólásban.