Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megszökött az igazi, démoni Annabelle-baba?

Megszökött az igazi, démoni Annabelle-baba?

Zene, Film & Kultúra

Megszökött az igazi, démoni Annabelle-baba?

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János - 2020.08.18. 10:09

A Démonok között című film egyik legfélelmetesebb figurája, Annabelle az életben is létezik, és állítólag kiszökött a Warren házaspár múzeumában található üvegbörtönéből.

A James Wan által rendezett Démonok között-szériában talán az a legrémisztőbb dolog, hogy a filmek igaz történeten alapulnak, így például az ikonikus Annabelle is.

A baba elvileg 1970-ben került egy fiatal, nővérnek tanuló lányhoz, aki ezek után megmagyarázhatatlan zajokra lett figyelmes, és többször is előfordult, hogy Annabelle sem volt azon a helyen, ahol hagyta. A játék végül életveszélyessé vált, és kiderült, hogy démon szállta meg, aki egy kislány szellemének hazudta magát. Ezek után jött a híres Warren házaspár, és bezárták őt egy szentelt üvegvitrinbe, hogy többé ne okozzon gondot – és ez eddig így is volt.

A MovieWeb írja, hogy állítólag pár napja eltűnt a Warren család múzeumából Annabelle, vagyis „megszökött” a démoni baba, és senki se tudja, hogy jelenleg hol van.

De nem kell pánikolni, ugyanis ezt a pletykát hamar lecsapták, mivel kiderült, hogy tavaly lezárták a múzeumot, ráadásul már jó ideje nem is ott volt Annabelle, hanem Warrenék vejénél, Tony Speránál tartózkodik. Akármennyire is izgalmasnak hangzott a dolog, úgy látszik, hogy ez csak egy alaptalan pletyka volt, szóval nem érdemes emiatt aggódnunk – 2020 enélkül is hozott már egyéb szörnyűséget.

Amúgy ilyen ártatlanul néz ki az életben Annabelle, szóval az ember nem is hinné, hogy a legendák szerint mi rejtőzik benne:

Borítókép: Annabelle / via androgeek.hu